ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

Πρώτη προπόνηση για τον Τέρελ Κάστλ

* ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΣΟΥΛΤΖΕ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2008 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Πρώτη προπόνηση έκανε χθες με την ομάδα της Ολύμπια ο Τέρελ Κάστλ στην Οχρίδα που γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη αναμένεται και ο Γερμανός διεθνής Σβεν Σούλτζε. Για τον άλλο απόντα τον Αμερικάνο Τζαμέλ Τόμας ακόμα είναι άγνωστο πότε θα ενσωματωθεί με τη Λαρισινή ομάδα από την οποία απουσιάζει και ο τραυματίας Αλέξανδρος Σιγκούνας.
Στο μεταξύ την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμα χρόνο με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης AND1 ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολύμπια .
"Η εταιρία μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη γι’ αυτήν την εξαίρετη συνεργασία που διατηρούμε τα τελευταία χρόνια, καθώς και για την πορεία της ομάδας σας. Δεδομένων αυτών ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια συνεργασία και ευχόμαστε μια ακόμα καλύτερη και ανοδική πορεία στην ομάδα σας", δήλωσε ο διευθύνων Σύμβουλος της ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΣΠΟΡΤΣ Α.Ε., κ. Κωνσταντίνος Τόκας.
«Τόσο η Ολύμπια , όσο και η AND1, ασχολούνται αποκλειστικά με το μπάσκετ και είναι εταιρίες παθιασμένες μ’ αυτό. Επομένως, η συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια δεν θα μπορούσε παρά να είναι επιτυχημένη και να ανανεωθεί", είπε από την πλευρά του ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Ολύμπια, Αλέξανδρος Μεταφτσής».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass