ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ

Πρόβα τζενεράλε σήμερα για την ΑΕΛ

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (8 μ.μ.)

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2008 21:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:32
Μια εβδομάδα μένει ακόμη για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Superleague και η ΑΕΛ θα τεστάρει τις δυνάμεις της, σήμερα σε φιλική αναμέτρηση με την Καβάλα θα διεξαχθεί στις 8 μ.μ. στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Θα είναι ουσιαστικά μια πρόβα τζενεράλε για τους «βυσσινί» ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με τον Θρασύβουλο (31/8, 21.15- ALFA).
Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να δει το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται μετά από ένα μεγάλο διάστημα σκληρής προετοιμασίας.
Το παιχνίδι προσφέρεται για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα καθώς και η Καβάλα που ανέβηκε φέτος στη Β΄ εθνική κατηγορία, αναμένεται ότι θα είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος.
Και ο κόσμος που θα βρεθεί στο Αλκαζάρ περιμένει για καλή εμφάνιση από την ΑΕΛ που να συνοδευτεί συγχρόνως και από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Αγωνιστικά, Μπενζά και Ζουράφσκι θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολο να χρησιμοποιηθούν και δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή τους ο προπονητής της ΑΕΛ για να τους έχει πιο έτοιμους στον αγώνα με τον Θρασύβουλο.
Ολοι οι άλλοι παίκτες είναι στη διάθεση του κ. Ουζουνίδη για να χρησιμοποιηθούν όσο διάστημα κρίνει εκείνος.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Για το σημερινό αγώνα ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας των οποίων οι κάτοχοι μπορούν να παραλαμβάνουν τις κάρτες τους καθημερινά από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ «Vissini Store» στην οδό Μανωλάκη 1.
Ταυτόχρονα σήμερα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Αλκαζάρ για όλες τις θύρες που κοστίζουν από 8 έως 30 ευρώ.
Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας από τις 6 Αυγούστου και μετά θα ενημερωθούν για την παραλαβή της κάρτας τους με νεότερη ανακοίνωση. Ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Καβάλα μπορούν να προσέλθουν στο γήπεδο επιδεικνύοντας την αντίστοιχη απόδειξη αγοράς. Αντίθετα οι άμεσα δικαιούχοι που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τον εν λόγω φιλικό αγώνα παρακαλούνται να σπεύσουν για την παραλαβή της κάρτας ώστε να αποφευχθεί κάθε πιθανότητα δημιουργίας κωλύματος κατά την είσοδό τους στο Αλκαζάρ την ερχόμενη Κυριακή.
* Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Θωμάς Κουκλομένος, ο οποίος θα έχει ως συνεργάτες τους Δημήτρη Γκάγκα και Θανάση Βασιλό, τριάδα του Συνδέσμου Λάρισας.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε χθες όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας και προσπάθεια γίνεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές πριν από το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.
Οι προσπάθειες επικεντρώνονται για την απόκτηση ακραίου επιθετικού από το εξωτερικό και ενός Ελληνα παίκτη.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass