ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ

Πάει και στο Λιτόχωρο ο Παπακώστας

* ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΜΕΝΤ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2008 21:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:32
Κανονικά με την αποστολή της ΑΕΛ ΓΣ, θα ταξιδέψει στο Λιτόχωρο ο Λαρισαίος μπασκετμπολίστας Φάνης Παπακώστας. Ο 30χρονος παίκτης άρχισε πριν από λίγες ημέρες να προπονείται με τους «βυσσινί» στο κλειστό της Νεάπολης και να συζητάει παράλληλα το ενδεχόμενο συνεργασίας για τη νέα αυτή χρονιά. Ο Παπακώστας που έπαιξε στο παρελθόν στις λαρισινές ομάδες, στη Χαλκίδα και πέρυσι στα Τρίκαλα ψάχνει την ομάδα με την οποία θα συνάψει το νέο του συμβόλαιο και αν μη τι άλλο η ΑΕΛ ΓΣ είναι μια πολύ καλή περίπτωση για τον ίδιο τη στιγμή που υπάρχουν και πολλοί νεαροί παίκτες σε αυτή. Οι δύο πλευρές θα μιλήσουν για τα οικονομικά και αν τα βρούν (που είναι και το πιο πιθανό όπως φαίνεται) τότε θα γίνει ακόμα ένας παίκτης που επιστρέφει σε... πάτρια εδάδη.
ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Αύριο στις 8 το πρωί θα αναχωρήσει από το κλειστό της Νεάπολης η ΑΕΛ ΓΣ, για το Λιτόχωρο όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα με το που θα φτάσει η λαρισινή ομάδα εκεί θα πάει κατ’ ευθείαν στο κλειστό γυμναστήριο «Πύρρος Δήμας» για να κάνει προπόνηση. Την πρώτη ημέρα αναμένεται να βρίσκεται εκεί και ο ένας εκ των δύο ξένων, ο Τόριν Φράνσις και ο άλλος, ο Μπρους Πράις, πιθανότατα θα φτάσει στην Ελλάδα στα μέσα της εβδομάδας. Εκεί η ΑΕΛ ΓΣ θα δώσει και φιλικά παιχνίδια. Αυτό που έχει κανονιστεί μέχρι στιγμής είναι ένα παιχνίδι με την ΜΕΝΤ για την επόμενη Παρασκευή.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass