Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΞΑΝΑ

Προετοιμασία: Μέρος δεύτερον...

* ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΒΕΝ ΣΟΥΛΤΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΖΑΜΕΛ ΤΟΜΑΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2008 5:16 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Στο δεύτερο και σημαντικότερο μέρος της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν μπαίνει πλέον η Ολύμπια. Η λαρισινή ομάδα επέστρεψε από την Οχρίδα όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες και θα αρχίσει ξανά τις προπονήσεις της επί λαρισινού εδάφους. Κανονικά σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα ήταν να επιστρέψει αύριο Τρίτη αλλά η άφιξη των Σβεν Σούλτσε και Τζαμέλ Τόμας στη θεσσαλική πρωτεύουσα ανάγκασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να ενεργήσει διαφορετικά. Η Ολύμπια θα ξεκινήσει τις προπονήσεις της για πρώτη φορά με όλους τους παίκτες και σίγουρα κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό.
Οι «πορτοκαλί» που έδωσαν το Σάββατο το πρωί το πρώτο τους φιλικό έδειξαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο αφού στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε πως λειτουργούσε ωραία. Στο δεύτερο μέρος όμως η κούραση έκανε την εμφάνισή της κάτι πολύ φυσιολογικό για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΚΟΛΩΚΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΣ
Σχετικά με την προετοιμασία και τα όσα εξελίσσονται στο ελληνικό μπάσκετ μίλησαν σε αθλητικό σάιτ δύο παίκτες της Ολύμπια, Μάρκος Κολώκας και Νίκος Σπανός. Πιο συγκεκριμένα είπαν:
Μάρκος Κολώκας: «Μέχρι τώρα οι εντυπώσεις μου είναι καλές απ' όσα έχω συναντήσει. Δουλεύουμε πολύ σκληρά σε επαγγελματικό επίπεδο και η συνεργασία μου με τους παίκτες και τους προπονητές είναι άψογη. Ήρθα στην ομάδα λόγω του προπονητή καθώς τον γνώριζα από το Μαρούσι, ξέρω τον τρόπο δουλειάς του και τη φιλοσοφία του. Υπόσχεται αξιοκρατία, εμπιστοσύνη και παράλληλα οι καλές συστάσεις που είχα για την ομάδα επιβεβαιώνονται με την αξιόπιστη διοίκηση που έχει. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο φέτος αφού αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν. Δεν είμαι σε θέση να υποσχεθώ αποτελέσμα, ωστόσο θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου και θα προσθέσω και εγώ τη δική μου εμπερία. Εύχομαι το πρωτάθλημα που θα έρθει να φέρει στην ομάδα επιτυχίες, που θα έρθουν...»
Νίκος Σπανός: «Όλα είναι άψογα μέχρι στιγμής αφού η ομάδα είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Φιλοδοξία μου είναι να γίνομαι καλύτερος και σε κάθε προπόνηση να παίρνω και κάτι. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Προχωράμε βήμα-βήμα και όσο για τους στόχους που θα βάλουμε θα είναι πιο εύκολο να το πούμε μετά το τέλος της προετοιμασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο προπονητής είναι δίκαιος έχει παίκτες με εμπειρία και θα εμφανιστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Όσο για το ερχόμενο πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είναι το καλύτερο των τελευταίων χρόνων αφού οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά».
Και οι δύο αναφερόμενοι στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάποιες ομάδες, είπαν: «Τα όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια κάνουν κακό τόσο στους παίκτες που περιμένουν να μάθουν πού θα παίξουν αλλά και στο πρωτάθλημα που είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Όλα πρέπει να κρίνονται εντός γηπέδου και όχι στα... γραφεία. Από κει και πέρα ένα θέμα είναι και η συνέπεια των ομάδων προς τους παίκτες που είναι επαγγελματίες».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ... ΕΥΧΕΣ
Ποδοσφαιρικές ευχές που... έπιασαν τόπο έστειλε χθες η Ολύμπια προς την ΑΕΛ. Η «πορτοκαλί» ΚΑΕ φαίνεται πως ήταν γούρικη καθώς η ΑΕΛ κατάφερε να νικήσει τον Θρασύβουλο χθες βράδυ στο στάδιο Αλκαζάρ με 3-0.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass