Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΠΕ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΛΙΓΡΑΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε»

Παγκόσμιο πρωτάθλημα και μπιτς βόλει στη Λάρισα!

* Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΑΤΙΚΑΣ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2008 5:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Η Λάρισα το 2009 θα είναι το κέντρο του ελληνικού βόλεϊ προαναγγέλλει ουσιαστικά σήμερα ο απερχόμενος πρόεδρος (και εκ νέου υποψήφιος) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ελλάδας, Θανάσης Μπελιγράτης, με συνέντευξή του στην «Ελευθερία της Δευτέρας».
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ μιλώντας χθες στην «Ε.τ.Δ.» είπε τα εξής: «Το ελληνικό βόλεϊ βρίσκεται στο δρόμο της ανάπτυξης και αυτό φαίνεται μέσα από τις δραστηριότητες όλων των Ενώσεων και των σωματείων της χώρας.
Μάλιστα η ΕΟΠΕ όλα αυτά τα χρόνια βοηθάει σημαντικά στην αποκέντρωση του αθλήματος και είναι χαρακτηριστικό ότι οι μεγάλες διοργανώσεις γίνονται εκτός Αθηνών.
Μάλιστα η Λάρισα πιστεύουμε ότι είναι η πόλη που έχει γίνει η έδρα της εθνικής βόλεϊ καθώς στη συγκεκριμένη πόλη έγιναν αγώνες προκριματικών παγκοσμίου πρωταθλήματος, world league και euroleague.
Και την πολιτική αυτή η ΕΟΠΕ θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά καθώς προτείναμε την πόλη της Λάρισας να διοργανώσει τον όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα μετέχει η εθνική ενώ σε συνεργασία με το δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη θα κάνουμε ένα μεγάλο τουρνουά μπιτς - βόλεϊ.
Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με την άνοδο του λαρισινού βόλεϊ. Φέτος η ΕΑΛ θα μετέχει στην Α1 γυναικών ως μόνη περιφερειακή ομάδα ενώ αρχίζουν να αναδεικνύονται ταλέντα και από τις ανδρικές ομάδες».
* Διοικητικά η Λάρισα θα συμμετέχει στην ΕΟΠΕ;
«Θα είναι υποψήφιος ο Θόδωρος Ματίκας που η προσφορά του στο λαρισινό βόλεϊ όλα αυτά τα χρόνια είναι σημαντική και αποτελεί συνδετικό κρίκο Ομοσπονδίας και Ενωσης Κεντρικής Ελλάδας».
* Ανδρικό βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο στη Λάρισα μπορούμε να δούμε;
«Τα περιφερειακά αναπτυξιακά κλιμάκια της ΕΟΠΟΕ αυτό το στόχο έχουν. Είμαστε νοσταλγοί της ΕΑΛ της δεκαετίας του ΄80 που έπαιζε στην Α1 εθνική και ερχόμουν και διαιτήτευα σε γήπεδο που ήταν γεμάτο κόσμο.
Επαναλαμβάνω ότι αναδεικνύονται πολλά ταλέντα στη Λάρισα και σύντομα εκτός από γυναικείες ομάδες σε υψηλές κατηγορίες (ΕΑΛ στην Α1, Φιλαθλητικός και ΑΕΛ στην Α2) θα δούμε και ανδρική ομάδα σε υψηλή κατηγορία».
* Στις 14 Σεπτεμβρίου υπάρχουν εκλογές στην ΕΟΠΕ. Ποιος είναι ο δικός σας στόχος;
«Υπάρχουν εκλογές θα είμαι εκ νέου υποψήφιος με ένα σχήμα ανανεωμένο για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του βόλεΪ.
Σίγουρα έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις αλλά όποιος δεν δουλεύει δεν κάνει λάθη.
Με το νέο σχήμα φιλοδοξούμε το ελληνικό βόλεϊ να πάει μπροστά με τη συνδρομή της Πολιτείας και πράγματι ήταν μία δήλωση μνημειώδης αυτή του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη ότι οι κομματικές σκοπιμότητες πρέπει να μείνουν έξω από τον αθλητισμό.
Γι΄ αυτό στο σχήμα που θα διεκδικήσει τις εκλογές της ΕΟΠΕ δεν θα υπάρχουν αποχρώσεις παρά μόνο αυτές του... βόλεϊ. Αυτό μας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass