ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ «ΧΑΛΑΣΕΙ» Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Δεν θα χαθεί ο Λαμπρόπουλος...

* ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΙ ΜΠΡΟΥΣ ΠΡΑΪΣ ΚΑΙ ΤΟΡΙΝ ΦΡΑΝΣΙΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2008 5:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Μπορεί η νομοθεσία να λέει πως όταν ένας παίκτης φεύγει για το εξωτερικό ενώ ανήκει σε ένα ερασιτεχνικό σωματείο αυτόματα γυρνάει σε αυτό όταν επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά υπάρχει ένα «παραθυράκι». Αν ο παίκτης λείπει πάνω από τέσσερα χρόνια τότε αλλάζουν τα δεδομένα. Έτσι έχουν τα πράγματα στην υπόθεση του Φώτη Λαμπρόπουλου με τον οποίο προέκυψε ένα κώλυμα και πλέον η ΑΕΛ ΓΣ θα κινηθεί με αυτόν τον γνώμονα. Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν οι «βυσσινί» τότε η Απολλωνιάδα Πατρών στην οποία έπαιζε ο Λαμπρόπουλος θα μείνει απλά με την... όρεξη. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος έπαιζε στην Απολλωνιάδα έως και τα μέσα της περιόδου 2003 – 2004. Από τον Ιανουάριο του 2004 έφυγε για την Ισπανία υπογράφοντας στην Ματαρό και στην EBA λίγκα ενώ την επόμενη σεζόν (2004-05) πήγε στην Γκραν Κανάρια.
Πάντως η όλη υπόθεση έχει φέρει ανυσηχία στην ΑΕΛ ΓΣ μιας και ο παίκτης είναι προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει για έναν τέτοιο λόγο.
Στην υπόθεση της απόκτησης του Φάνη Παπακώστα πάντως μένουν τα τυπικά αφού ο τεχνικός έχει δώσει το «ok» και η διοίκηση τα έχει βρει στα οικονομικά μαζί του.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Εν τω μεταξύ οι «βυσσινί» συνεχίζουν να προετοιμάζονται χωρίς κανένα πρόβλημα στο Λιτόχωρο. Βάρη, τρέξιμο και τακτική εναλλάσσονται το ένα το άλλο και όλα δείχνουν ιδανικά έως τώρα. Το πρώτο φιλικό η ΑΕΛ ΓΣ θα το δώσει την Παρασκευή στο κλειστό της περιοχής κόντρα στη ΜΕΝΤ. «ΘΑΡΡΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ
Πραγματικά θάρρος παίρνουν όλοι οι παίκτες βλέποντας τους δύο ξένους. Μπρους Πράις και Τορίν Φράνσις κάνουν πολλά «κόλπα» στις προπονήσεις δείχνοντας πως θα βοηθήσουν τα μέγιστα στη φετινή χρονιά. Ο ένας είναι πραγματικό «θηρίο» κάτω από τη ρακέτα ενώ ο άλλος είναι «γάτος» στην περιφέρεια. Καλό φυσικά θα είναι να δούμε και μερικά ακόμα στοιχεία για αυτούς. Ο Φράνσις παρά το ύψος του και τα κιλά του είναι ένας από τους παίκτες που με την ταχύτητά του μπορεί να έχει καλές επιστροφές και σωστό στήσιμο στην άμυνα, κάτι που λείπει από Αμερικανούς και δη ψηλούς. Ακόμη ένα καλό που τον χαρακτηρίζει είναι το γεγονός πως σε καμία περίπτωση δεν είναι εγωιστής με τη χρήση της μπάλας. Το 2000 έως και το 2002 έπαιζε στο Roslindale Academy έχοντας μ.ο. 20 και 28 πόντους και 10 ριμπάουντ. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια ήταν βασικός στο πρωτάθλημα NCAA με την Νότρε Ντέιμ έχοντας πάνω από 10 πόντους μ.ο. και 8 ριμπάουντ. Έχει πάρει μέρος σε ένα pre- ΝΒΑ draft στο Πόρτσμουθ και σε δύο σάμερ λιγκ (για Μαϊάμι Χιτ και Μπόστον Σέλτικς). Το πέρασμά του από την Ιταλία έγινε σε Κάπο Ντι Ορλάντο (εκεί που έπαιζε και ο Λαρισαίος Σωτήρης Γκιουλέκας) και Καντού.
Από την άλλη ο Πράις έπαιξε τέσσερα χρόνια στο Τενεσί και στο πρωτάθλημα του NCAA έχοντας εξαιρετικές κριτικές από τον αμερικανικό τύπο (όπως από την «USA TODAY» που τον χαρακτηρίζει ηγέτη). Ήταν δύο φορές υποψήφιος για να γίνει ντράφτ στο NBA (η μία μάλιστα πριν από μερικούς μήνες) αλλά δεν τα κατάφερε εν τέλει.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΔΟΛΑΜΗΣ ΚΑΙ ΖΑΡΑΣ
Δύο από τους παίκτες που η ηλικία τους είναι ταυτόσημη έννοια με τον ενθουσιασμό είναι ο Δημήτρης Καραδολάμης και ο Θοδωρής Ζάρας. Και οι δύο μίλησαν στην «ΕτΔ» για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας.
«Είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε όρεξη για δημιουργία μέσα στο γήπεδο» τόνισε ο Καραδολάμης συνεχίζοντας «εμείς περιμένουμε από τον κόουτς να μας δώσει τις ευκαιρίες που μας αναλογούν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τις εκμεταλλευτούμε. Το κλίμα είναι ιδανικό στην ομάδα και είναι ένα στοιχείο που μας δίνει δύναμη εμάς τους νέους».
Από την πλευρά του ο Θοδωρής Ζάρας επισήμανε: «Εμείς σαν νέοι που είμαστε πιστεύω πως θα έχουμε σαν βασικό μας στοιχείο την ταχύτητα και γενικά το γρήγορο παιχνίδι αποφεύγοντας φυσικά τα λάθη. Είναι μια χρονιά πρόκληση για όλους μας και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της περιόδου. Οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο και ευχόμαστε να είναι πολλοί θα δουν μια ομάδα γεμάτη όρεξη για διάκριση και φρεσκάδα. Η δουλειά που γίνεται εδώ στο Λιτόχωρο είναι κουραστική για όλους αλλά όλοι μας είμαστε ικανοποιημένοι».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass