ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ

Μια νέα και φιλόδοξη ΑΕΛ

* ΚΟΤΣΟΛΗΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ»

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2008 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Ιδανική πρεμιέρα έκανε προχθές η ΑΕΛ στο 3ο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, καθώς κέρδισε, όχι απλά άνετα, τον Θρασύβουλο με 3-0 (δύο γκολ ο Πάρα και ένα ο Σαρμιέντο), αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο.
Η λαρισινή ομάδα προσπάθησε ανανεωμένη (μισή ενδεκάδα διαφορετική από πέρυσι), αλλά και φιλόδοξη, καθώς δεν είναι τυχαίο ότι οι παίκτες έστειλαν μήνυμα ότι θα διεκδικούν τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.
Ο νέος τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, μαζί με τους συνεργάτες του Χρήστο Μουρίκη και Γιώργο Καραγιάννη, παρουσίασαν μια ομάδα αξιοζήλευτη, με μόνο μειονέκτημα ότι δεν κάνει πολλές επιθετικές προσπάθειες από δεξιά, ίσως επειδή από αριστερά ο Βενετίδης (μαζί με τον Κατσιαρό όταν παίζει) αποτελούν εγγύηση.
Ο Σολάνο σίγουρα έδωσε άλλον αέρα, ο Πάρα προσαρμόζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα ιδανικά, ο Σαρμιέντο βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα (29 εμφανίσεις μετράει...), ξέχωρα την πολύ καλή δουλειά που κάνει, ενώ κανένας παίκτης δεν δείχνει να υστερεί.
Το πιο ευχάριστο είναι ότι ο Ουζουνίδης δεν έχει μόνο αυτές τις λύσεις που παρουσίασε προχθές, καθώς σύντομα θα μπορεί να υπολογίζει και στους Νταμπίζα (ήταν τιμωρημένος), Μπένζα, Ζουράφσκι (ήταν τραυματίες και δεν έπαιξαν), αλλά και τον Ρομπέρ, που προχθές έπαιξε τιμητικά για χάρη της εξέδρας που ήθελε να τον δει και ο Ουζουνίδης, θαρρείς και είχε... μυστικό κώδικα τον χρησιμοποίησε για να τους ευχαριστήσει.
Πέρυσι μόνο στον αγώνα με τον ΟΦΗ (5-1) στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ πήρε μια τέτοια άνετη νίκη και φέτος το κατάφερε με το ξεκίνημα. Τα χαμόγελα περίσσευαν και όλοι πλέον κάνουν όνειρα... Ευρώπης. Όμως, για να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα, πρέπει να είναι όλοι προσγειωμένοι...
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
ΚΟΤΣΟΛΗ
Αυτό ήταν και το μήνυμα που περνάει ο τερματοφύλακας της ομάδας (από τους καλύτερους παίκτες προχθές) Στέφανος Κοτσόλης με δηλώσεις του στην «Ε».
Συγκεκριμένα, μας είπε: «Ήταν ένα καλό ξεκίνημα της ομάδας, μια και παίξαμε πολύ καλά. Όμως πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ίδιο ρυθμό και ίδιο ζήλο».
* Ο προπονητής του Θρασύβουλου, Σάκης Τσιώλης, στις δηλώσεις του είπε ότι εσύ δεν επέτρεψες η ομάδα του να μπει στο παιχνίδι. Πώς το σχολιάζεις;
«Ευχαριστώ τον κ. Τσιώλη για τα καλά του λόγια. Για μένα στόχος μου είναι σε κάθε παιχνίδι να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα και να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει».
«ΧΑΛΑΣΕ»
ΤΟΥ ΓΚΟΥΕΛΑ
Οι τεράστιες οικονομικές απαιτήσεις που πρόβαλε ο Ιβοριανός Φρανκ Γκουέλα ήταν η αιτία που τελικά δεν έγινε η μεταγραφή του στην ΑΕΛ, αν και μέχρι χθες το μεσημέρι οι διοικούντες της λαρισινής ομάδας το... «πάλευαν».
Πάντως, υπάρχει ένα... «παραθυράκι» για μεταγραφή και αφορά σε παίκτες που τα συμβόλαιά τους τελείωναν 30 Ιουνίου. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία περίπτωση ν’ απασχολεί την ΑΕΛ.
ΣΟΛΑΝΟ - ΡΟΜΠΕΡ
Για το Περού αναχώρησε χθες ο Σολάνο, προκειμένου να πάρει μέρος σε αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του για τα προημιτελικά του Μουντιάλ και ο Ρομπέρ για Γαλλία για προσωπικούς λόγους.
Έτσι και οι δύο απείχαν από τη χθεσινή προπόνηση που περιελάμβανε αποθεραπεία γι’ αυτούς που έπαιξαν προχθές και τρέξιμο με ασκήσεις για τους υπολοίπους.
Θεραπεία συνεχίζουν οι τραυματίες Ζουράφσκι, Μπένζα και Μπουκουβάλας.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass