ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Πάει για... ΑΣΕΑΔ η ΑΕΛ ΓΣ

* ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2008 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Στις αίθουσες του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) αναμένεται να φτάσει η υπόθεση του Φώτη Λαμπρόπουλου. Η ΑΕΛ ΓΣ έχει συνάψει συμβόλαιο με τον παίκτη όμως η Απολλωνιάδα Πατρών ισχυρίζεται πως είχε φύγει για την Ισπανία τον Ιανουάριο του 2004 χωρίς την έγκρισή της, άρα της ανήκει με την επιστροφή του στην Ελλάδα, καθότι ερασιτεχνικό σωματείο. Σήμερα οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας θα πάνε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης στη δικηγόρο και αυτήν θα αξιολογήσει το αν θα πρέπει να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ (κάτι που φαίνεται ως το πιο πιθανό άλλωστε).
Στα υπόλοιπα θέματα η ΑΕΛ ΓΣ συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις της στο Λιτόχωρο όπου διανύει την δεύτερη εβδομάδα του βασικού στάδιου προετοιμασίας. Την Πέμπτη μάλιστα θα δώσει και το πρώτο φιλικό της χρονιάς. Θα παίξει με τη ΜΕΝΤ στις 17.00 το απόγευμα και αν μη τι άλλο θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους φίλους της ομάδας να τη δούνε σε δράση.
ΛΑΠΠΑΣ: «ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ»
Από το προπονητικό κέντρο εν τω μεταξύ ο Γιάννης Λάππας έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και είπε τα εξής: «Φέτος κάνουμε μια πρωτοποριακή προσπάθεια στην ΑΕΛ. Η ομάδα είναι νεανική με μεγάλο ενθουσιασμό και αυτό θα καλύψει τις όποιες άλλες αδυναμίες μας. Υπάρχει τεράστια προσπάθεια καθημερινά απ’ όλους για βελτίωση και μάθηση. Στοχεύουμε στην παραμονή και θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας αγκαλιάσει και να είναι βέβαιοι οι φίλαθλοι ότι αυτό το νεανικό σύνολο μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις. Τους θέλουμε στο πλευρό μας για να μας δίνουν ώθηση, αυτό είναι και πρόσκληση και παράκληση μαζί».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass