ΕΛΕΑΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥΔΗ

Ο χορός του ποδοσφαίρου

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2008 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Όταν μια διακεκριμένη καλλιτέχνης όπως είναι η Λαρισαία μπαλαρίνα Ελεάνα Ανδρεούδη (κορυφαία της Ελλάδας και μια από τις καλύτερες της Ευρώπης) παρακολουθεί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (τον προχθεσινό μεταξύ ΑΕΛ – Θρασύβουλου 3-0) και μάλιστα για πρώτη φορά αποτελεί είδηση...
Και αξίζει να αναφέρουμε τα συναισθήματα της Ελεάνας Ανδρεούδη κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα που είδε και ειδικότερα της ομάδας της πόλης της για την οποία έκανε χορογραφία σε εκδήλωση την περασμένη Πέμπτη για την παρουσίαση της φανέλας και των νέων αποκτημάτων μας είπε:
«Βλέποντας στην εκδήλωση της ΑΕΛ τα μεταγραφικά ονόματα της ομάδας, που συνολικά συμπληρώνουν μια ενδεκάδα, ήμουν απόλυτα πεπεισμένη για το χθεσινό αποτέλεσμα! Δεν γίνεται παίκτες τέτοιας μεγάλης εμβέλειας να αποδώσουν το λιγότερο των δυνατοτήτων τους. Υπάρχουν βέβαια και οι συγκυρίες, αλλά στη βάση η ομάδα είναι μεγάλη δύναμη! Είχαμε την υπεροχή και τον έλεγχο και η αλήθεια είναι πως ένιωθα πολύ υπερήφανη και όχι τυχαία. Τα συναισθήματα σε έναν αγώνα ποδοσφαιρικό και πολύ περισσότερο της ομάδας σου εναλλάσσονται, αλλά η προσδοκία και η επιθυμία είναι μια... η νίκη! Αρκετές στιγμές ένιωσα έντονη αγωνία, αλλά τις περισσότερες ξεσηκωμό και ενθουσιασμό!».
* Χορός και αθλητισμός πάνε μαζί;
«Ο χορός είναι ένα είδος αθλητισμού, όπου όλα διεξάγονται σε μια σκηνή θεάτρου παρουσία του κοινού με μεγάλη αμεσότητα! Μια παράσταση δημιουργεί τα ίδια συναισθήματα, όπως και ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ανάλογα με την εξέλιξη του έργου και του αποτελέσματος του αγώνα αντίστοιχα. Πιστεύω ότι σταδιακά το ποδόσφαιρο θα προσφέρει ποιότητα και πολιτισμό και κάθε Κυριακή στο γήπεδο θα είναι γιορτή».
* Θα παρακολουθήσεις ξανά την ΑΕΛ;
«Θα προσπαθήσω όσο γίνεται, να παρακολουθώ τους αγώνες όσο βρίσκομαι στην Αθήνα όταν η ΑΕΛ θα αγωνίζεται εκεί. Εύχομαι όλος ο κόσμος να στηρίζει την ομάδα, να γεμίζει το γήπεδο με αισιοδοξία και να χειροκροτεί κάθε καλή ή άσχημη στιγμή της ομάδας! Η θετική σκέψη όλων να συνοδεύει κάθε στιγμή και κάθε Κυριακή την ομάδα!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass