ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΟΥΛΤΖΕ ΚΑΙ ΤΟΜΑΣ

Αρχίζει ξανά προπονήσεις η Ολύμπια

* ΣΤΟ ΣΕΡΑΓΕΒΟ Ο ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΛ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2008 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Απο σήμερα αρχίζει ξανά τις προπονήσεις της η Ολύμπια Λάρισας, αφού μετά την επιστροφή τους από την Οχρίδα οι παίκτες ξεκουράστηκαν με ένα ρεπό. Στην απογευματινή προπόνηση των «πορτοκαλί» θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά και οι νεοαποκτηθέντες Σβεν Σούλτζε και Τζάμελ Τόμας. Οι δύο παίκτες έφτασαν πριν από μερικές ημέρες στη θεσσαλική πρωτεύουσα και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε νωρίτερα η αποστολή της ομάδας από το προπονητικό κέντρο των Σκοπίων. Ο τεχνικός, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν ήθελε να σπαταλήσει τον πολύτιμο χρόνο χωρίς να έχει τους δύο ξένους και προτίμησε να φύγει η Ολύμπια δύο εικοσιτετράωρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία.
Εν τω μεταξύ, ο Τέρελ Καστλ μαζί με το γενικό αρχηγό, Μιχάλη Μπότσιο, βρίσκονται στο Σεράγεβο. Είναι εκεί για να κανονίσουν ένα θέμα με τη βίζα του παίκτη, που πρέπει να εξασφαλίσει ως αθλητής για να παίξει στην Ελλάδα και αυτήν την σεζόν.
Τέλος, ανακοινώθηκαν οι αριθμοί που θα έχουν οι παίκτες τη φετινή χρονιά: 4. Καστλ, 5. Τόμας, 6. Σπανός, 7. Αργύρης, 8. Σιγκούνας, 9. Σούλτζε, 10. Γιαννουλάκος, 11. Μπατής, 12. Αριγκμπάμπου, 13. Κολώκας, 14. Κινγκ, 15. Παπαιωακείμ, 16. Θεοδωράκος, 17. Κούρτοβιτς, 18. Καραγκιολίδης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass