ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 3-0

Νίκη με ικανοποιητική εμφάνιση

ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΟΙ ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ (20’), ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ (57’) ΚΑΙ ΠΕΤΡΙΚΗΣ (88’).

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2008 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
Θετικό αποδείχθηκε το χθεσινό αγωνιστικό τεστ για την ομάδα του Αμπελωνιακού, η οποία πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε των Νέων του Ολυμπιακού Βόλου με 3-0.
Υπό το φως των προβολέων στο γήπεδο Αμπελώνα το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά παρουσιάστηκε αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου στους Γόννους το περασμένο Σάββατο και επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τον χαρακτήρα του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.
Την παρθενική του εμφάνιση στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στους «ερυθρόλευκους» με τη φανέλα του Αμπελωνιακού πραγματοποίησε ο νεοαποκτηθείς Μπλέντι ο οποίος οπωσδήποτε χρειάζεται τον απαιτούμενο χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.
Καλό σε γενικές γραμμές το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα και να ανοίγουν το σκορ στο 20’ όταν μετά το φάουλ του Ιγγλέζου από τ’ αριστερά, ο Γκόλτσος παρενέβη στην πορεία της μπάλας και με κοντινό «τακουνάκι» την έστειλε στα δίχτυα.
Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50’ ο Ιγγλέζος και πάλι αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει με δυσκολία σε κόρνερ, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Κακαβίτσης μετά από πάσα του Κολοβού έφυγε από ελεγχόμενη θέση και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν ιδιαίτερα ην πολύ καλή άμυνα του Αμπελωνιακού. Έτσι οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πάλι πολύ κοντά στο γκολ στο 65’ με τον Ιγγλέζο ο οποίος μετά από πάσα του Νικούλι διείσδυσε στην αντίπαλη περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88’ μ’ ένα εντυπωσιακό σουτ από πλάγια θέση και αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι της αντίπαλης εστίας ο Πετρίκης μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Καλογερόπουλου.
Για τον Ολυμπιακό Βόλου που προσπάθησε θα μπορούσε να είχε καταλογηστεί πέναλτι στο 90’ σε ανατροπή του Ζαχαράκη εντός περιοχής όμως ο διαιτητής κ. Ζήλος (είχε βοηθούς τους κ. Χρ. Παπαδημητρίου και Δικόπουλο) συνέχισε το παιχνίδι.
Μετά τη φιλική αναμέτρηση η διοίκηση του Αμπελωνιακού δεξιώθηκε την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου στην ταβέρνα-ψησταριά του κ. Μπίτη.
Χθες εν τω μεταξύ έγινε η ψηφοφορία για την εκλογή των αρχηγών στην ομάδα του Αμπελωνιακού και τα αποτελέσματα ανέδειξαν τους (κατά σειρά ψήφων) Γκαμπέτα, Τσιανάκα, Πετρίκη και Τσότσο.
Αύριο ο Αμπελωνιακό θα δώσει νέα φιλική αναμέτρηση εντός έδρας με αντίπαλο τον Δαμασιακό στην οποία θα αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που έχουν μικρή συμμετοχή στα μέχρι τώρα παιχνίδια.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Ξεσφίγγης (80’ Μπουγάτσιας), Γκόλτσιος (46’ Γκαμπέτας), Τσιανάκας, Λιούσκας (85’ Καλογερόπουλος), Κουλούρης (46’ Πετρίκης), Τάνας (63’ Ευθυμίου), Τσότσος (46’ Κολοβός), Καρέλιας (50’ Μπλέντι), Νικούλι, Ιγγλέζος (66’Τσάκε), Κακαβίτσης (75’ Συκιώτης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Αβδελάς, Σαββαντίδης (26’ Ζαχαράκης), Κοτσιλιος (59’ Νάνος), Γκάγκας, Καράτσαλος, Ζνούνι (70’ Σκλαπάνης), Οικονόμου, Σφάκας, Τσεκούρας (78’ Ρουμπάτης), Αναστασίου, Καραπλιάγκος (52’ Νικόπουλος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass