ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Φιλικό της ΑΕΛ με την Μπρασόβ

* ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ, ΜΠΕΝΖΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2008 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Η ρουμανική Μπρασόβ θα είναι τελικά η αντίπαλος της ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής στο Αλκαζάρ (6.30 μ.μ.), που προανήγγειλε από την περασμένη Κυριακή ο τεχνικός τής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης (χωρίς να αναφέρει το όνομα του αντιπάλου) για να κρατήσει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας.
Στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι ο τεχνικός τής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, πάλι δεν θα έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του (αυτό που αναρωτιέται είναι πότε επιτέλους η ομάδα θα παίξει πλήρης), καθώς Ζουράφσκι, Μπένζα και Μπουκουβάλας δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν.
Ο Ζουράφσκι και ο Μπουκουβάλας μόλις χθες ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπένζα είναι εκτός προγράμματος (υποφέρει από ισχιαλγία).
Απών θα είναι και ο Περουβιανός σταρ Νολμπέρτο Σολάνο, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ (θ’ αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στη Βενεζουέλα και την Πέμπτη 11/9 με αντίπαλο την Αργεντινή).
Στον αγώνα αυτό ο Ουζουνίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Θρασύβουλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Μπρασόβ είναι μια ομάδα που, αν και νεοφώτιστη στην Α’ Εθνική τής Ρουμανίας, βρίσκεται στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα και το... «βαρύ όνομα» είναι ο 40χρονος τερματοφύλακας Μπόγκταν Στελέα, που είναι 91 φορές διεθνής.
Προπονητής είναι ο Ρασβάν Λουτσέσκου, γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου, που είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής του ρουμανικού ποδοσφαίρου.
Στο μεταξύ, από σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας θα ενσωματωθεί και ο Γάλλος Λορέν Ρομπέρ, που αναμένονταν χθες το βράδυ να επιστρέψει από τη Γαλλία, όπου πήγε μετά από άδεια που του έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Χθες οι παίκτες τής ΑΕΛ έκαναν δύο φορές προπόνηση (κάτι που δείχνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς, σε αντίθεση με τον... προκάτοχό του, που σπάνια έκανε δύο προπονήσεις σε μία μέρα), κάτι που θα κάνει και σήμερα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass