Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Φιλικό της ΑΕΛ με την Μπρασόβ

* ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ, ΜΠΕΝΖΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2008 3:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Η ρουμανική Μπρασόβ θα είναι τελικά η αντίπαλος της ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι της Κυριακής στο Αλκαζάρ (6.30 μ.μ.), που προανήγγειλε από την περασμένη Κυριακή ο τεχνικός τής ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης (χωρίς να αναφέρει το όνομα του αντιπάλου) για να κρατήσει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας.
Στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι ο τεχνικός τής ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, πάλι δεν θα έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του (αυτό που αναρωτιέται είναι πότε επιτέλους η ομάδα θα παίξει πλήρης), καθώς Ζουράφσκι, Μπένζα και Μπουκουβάλας δεν είναι σε θέση ν’ αγωνιστούν.
Ο Ζουράφσκι και ο Μπουκουβάλας μόλις χθες ξεκίνησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπένζα είναι εκτός προγράμματος (υποφέρει από ισχιαλγία).
Απών θα είναι και ο Περουβιανός σταρ Νολμπέρτο Σολάνο, που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ (θ’ αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στη Βενεζουέλα και την Πέμπτη 11/9 με αντίπαλο την Αργεντινή).
Στον αγώνα αυτό ο Ουζουνίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει και παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον Θρασύβουλο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Μπρασόβ είναι μια ομάδα που, αν και νεοφώτιστη στην Α’ Εθνική τής Ρουμανίας, βρίσκεται στα μέσα του βαθμολογικού πίνακα και το... «βαρύ όνομα» είναι ο 40χρονος τερματοφύλακας Μπόγκταν Στελέα, που είναι 91 φορές διεθνής.
Προπονητής είναι ο Ρασβάν Λουτσέσκου, γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου, που είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής του ρουμανικού ποδοσφαίρου.
Στο μεταξύ, από σήμερα στις προπονήσεις της ομάδας θα ενσωματωθεί και ο Γάλλος Λορέν Ρομπέρ, που αναμένονταν χθες το βράδυ να επιστρέψει από τη Γαλλία, όπου πήγε μετά από άδεια που του έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Χθες οι παίκτες τής ΑΕΛ έκαναν δύο φορές προπόνηση (κάτι που δείχνει ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς, σε αντίθεση με τον... προκάτοχό του, που σπάνια έκανε δύο προπονήσεις σε μία μέρα), κάτι που θα κάνει και σήμερα.