ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΓΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ

Να τα «βρει» με την Απολλωνιάδα...

* ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΑΣΕΑΔ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2008 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Στο... τραπέζι των συζητήσεων θα καθίσουν τελικά ΑΕΛ ΓΣ και Απολλωνιάδα Πατρών για την υπόθεση του Φώτη Λαμπρόπουλου. Ο παίκτης ως γνωστόν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη λαρισινή ομάδα αλλά η Απολλωνιάδα τον διεκδικεί καθότι όταν έφυγε για την Ισπανία, το έκανε (σύμφωνα με τους πατρινούς) χωρίς την άδειά τους. Αυτό αποτελεί ισχυρή αιτία για να επιστρέψει στον ίδιο σύλλογο μετά την παρουσία του στο εξωτερικό. Ο παίκτης από την πλευρά παρέμεινε παραπάνω από τέσσερα χρόνια και αυτομάτως ισχυρίζεται πως έχει το δικαίωμα να εγγραφεί σε όποιο ελληνικό σύλλογο θέλει.
Ο Λαμπρόπουλος με την ΑΕΛ ΓΣ αρχικά σκεφτόταν τη λύση του ΑΣΕΑΔ όμως μετά το προχθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε να βρεθεί άλλη λύση. Ο τεχνικός, Βαγγέλης Αλεξανδρής ενημέρωσε τη διοίκηση πως δεν θέλει να υπάρχει καμία καθυστέρηση στην υπόθεσή του και είναι σχεδόν σίγουρο πως με τις προσφυγές θα υπάρχουν και κάποια «χαμένα» χρονικά διαστήματα. Γι’ αυτό το λόγο η ΑΕΛ ΓΣ, δια προσώπου Μανώλη Λελούδα θα συζητήσει με τον πρόεδρο της Απολλωνιάδας για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών τουλάχιστον για το συγκεκριμένο αγωνιστικό έτος.
ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΝΤ
Κανονικά εν τω μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία στο Λιτόχωρο και τα δείγματα τόσο από τους νεαρούς παίκτες όσο και από τους δύο Αμερικανούς είναι ικανοποιητικά. Αύριο στις 17.00 εξάλλου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό της χρονιάς. Αντίπαλος θα είναι η ΜΕΝΤ και τα συμπεράσματα του «τίγρη» θα είναι αν μη τι άλλο χρήσιμα για τη συνέχεια.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass