ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ

Γήπεδο... στολίδι στην Αγιά

* ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2008 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Του Γιάννη Γουργιώτη
(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)
Τα εγκαίνια του νέου χλοοτάπητα και του αυτόματου συστήματος ποτίσματος του δημοτικού γηπέδου της Αγιάς, της έδρας δηλαδή του τοπικού Δωτιέα, πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα.
Τον αγιασμό τέλεσε ο ιερέας π. Δημήτριος Σοφολόγης, παρουσία των δημάρχων Αγιάς και Λακέρειας κ. Βασιλείου Κουτσαντά και κ. Κυριάκου Πατσά, αντίστοιχα, του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγιάς κ. Γεωργίου Μάτη, της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σοφίας Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, του προέδρου του Δωτιέα κ. Μαργαρίτη Ντανταλή, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και αρκετών φιλάθλων.
Ο κ. Κουτσαντάς, στο σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλους τους παίκτες, όπως επίσης η ομάδα να στεφθεί και φέτος πρωταθλήτρια, ευχαρίστησε «όλους εκείνους», όπως είπε με νόημα, «που ξεκίνησαν αυτό το έργο, το ίδιο με αυτούς που το συνέχισαν και το υλοποίησαν», έκανε ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Μάτη για την καθημερινή του, αδιάκοπη παρουσία και συμβολή κατά τη διάρκεια των εργασιών και συνεχάρη προσωπικά τον φροντιστή και συντηρητή του γηπέδου κ. Νικόλαο Μεταξά «που παρ’ όλα τα προβλήματα υγείας που πέρασε δεν έπαψε στιγμή που να μη βρίσκεται κοντά στην ομάδα και στο γήπεδό της προσφέροντας, όπως πάντα άλλωστε, τις πολύ σημαντικές του υπηρεσίες».
Ο κ. Μάτης, με δηλώσεις του στην «Ε», ευχαρίστησε θερμά όλες τις προσκεκλημένες για τα εγκαίνια ομάδες, ευχήθηκε γι’ αυτές να ‘χουν καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και τόνισε ότι ο Αθλητικός Οργανισμός είναι συνεχώς δίπλα στους αθλητικούς συλλόγους και στα αθλητικά σωματεία της Αγιάς και πως προσπαθεί με συντονισμένα βήματα να δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές, ώστε η νεολαία του τόπου να έρθει κοντά στον αθλητισμό και να ζήσει την άθληση κάτω από σωστές συνθήκες. Ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου και ιδιαίτερα την κατασκευαστική ΑΙΟΛΟΣ ΑΤΕ και την Κηποτεχνική Ρίζος – Μπακιρτζής, τον φροντιστή κ. Μεταξά, αλλά και τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού κ. Στάθη Γούτο για τη μεγάλη βοήθεια που προσέφερε κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών μηνών ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Δεν παρέλειψε, βεβαίως, να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Δωτιέα και τα μέλη της διοίκησης, τόσο για τη βοήθειά τους, όσο και για την προσφορά τους στη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του γηπέδου. Τέλος, ανέφερε ότι τα έργα μέσα κι έξω από το γήπεδο συνεχίζονται με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη βελτίωση των εγκαταστάσεων και υποσχέθηκε ότι από την πλευρά Δημοτικής Αρχής θα γίνουν όλα αυτά που πρέπει, ώστε ο Δωτιέας να δίνει τους αγώνες του σε έναν αξιοπρεπές και φιλικό προς τον φίλαθλο κόσμο χώρο.
Των εγκαινίων και του αγιασμού ακολούθησαν τρεις 35λεπτοι αγώνες μεταξύ της οικοδεσπότριας ομάδας και των ομάδων της Δήμητρας Λακέρειας και του Λαρισαϊκού. Το μίνι αυτό τουρνουά έλαβε χώρα στο πλαίσιο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων του Αγιώτικου Πανηγυριού και της 13ης Γιορτής Μήλου και για την ιστορία αναφέρουμε ότι στον πρώτο αγώνα μεταξύ Λαρισαϊκού και Δήμητρας το σκορ έληξε 0 – 0, στον δεύτερο αγώνα ο Δωτιέας επικράτησε της Δήμητρας 2 – 0 (τα γκολ οι Φουκαλάς και Ρακιτζόγλου) και στον τρίτο μεταξύ Δωτιέα και Λαρισαϊκού ο Δωτιέας κέρδισε 4 – 0 (δύο γκολ για τον Παπαδημητρούλα και από ένα οι Σιμούλης και Γούτος). Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα του Δωτιέα.
Κατόπιν, πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα του Δωτιέα για την περίοδο 2007 – 2008 στον 1ο όμιλο της Α1 ΕΠΣΛ από το διοικητικό μέλος της ΕΠΣΛ κ. Ζήση Γρηγορίου, κύπελλο το οποίο σήκωσε ψηλά, κάτω από τις επευφημίες του κόσμου, ο αρχηγός της ομάδας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Βερβέρης.
Με αφορμή τόσο τα εγκαίνια, όσο και την απονομή του κυπέλλου, ο πρόεδρος του Δωτιέα κ. Ντανταλής δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και την τωρινή για την ολοκλήρωση του έργου της ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Επίσης, οφείλω να συγχαρώ τον προπονητή και τους παίκτες για την άνοδο της προηγούμενης χρονιάς. Φέτος, στόχος μας είναι να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο, να βγουν νέα ταλέντα απ’ τις ακαδημίες μας και να δουλευτούν αυτές σε ακόμη καλύτερο επίπεδο. Μετά από δύο χρόνια πολλής δουλειάς για τη δημιουργία της ομάδας, αλλά και για την πραγματοποίηση όσων έργων έγιναν από το Διοικητικό μας Συμβούλιο, ζητάμε τη στήριξη του κόσμου της Αγιάς για να πάρουμε δύναμη και να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη όρεξη».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass