ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥ

Αντικείμενο... λατρείας ο Σολάνο

* ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕ ΔΙΑΡΚΩΣ: «ΣΟΛΑΝΟ Σ’ ΑΓΑΠΩ»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Αντικείμενο λατρείας για τους Περουβιανούς φιλάθλους του ποδοσφαίρου αποτέλεσε ο παίκτης της ΑΕΛ, Νολμπέρτο Σολάνο με την έλευσή του στην πατρίδα του. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας του Περού, βρέθηκε προχθές στη Λίμα σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε γνωστή αθλητική εταιρία και αυτό που έγινε εκεί έκανε τον ίδιο να νιώσει ακόμη πως έχει μεγάλη επιρροή στον κόσμο. Στο κατάστημα «Jockey Plaza» συγκεκριμένα δεκάδες φίλοι της ομάδας περίμεναν να βγουν φωτογραφία στη σειρά με τον Σολάνο και μάλιστα μια γυναίκα έτρεξε και του φώναζε διαρκώς: «Σολάνο, σ’ αγαπώ, Σολάνο σ’ αγαπώ», κάνοντάς τον να κοκκινίσει, σύμφωνα πάντα με τα περουβιανά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο ίδιος πάντως έσκυψε το κεφάλι και αυτό που απαντούσε διαρκώς είναι «Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου».
Στην εκδήλωση έφτασε μαζί με τους συμπαίκτες του Πάολο και Μπουτρόν και έκανε παράλληλα δηλώσεις για το παιχνίδι Σαββάτου με τη Βενεζουέλα (για το οποίο μάλιστα ταξίδεψε άλλωστε) λέγοντας πως από το συγκεκριμένο αλλά και από το επόμενο με την Αργεντινή σαν στόχο έχουν τους 4 ή τους 6 βαθμούς για να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Σημείωσε επίσης πως ο άσχημος πρώτος γύρος οφειλόταν και στις πολλές ατυχίες.
Ο Σολάνο μπορεί να έφυγε από την Ελλάδα και να έφτασε εκεί με μεγάλο πόνο στις αμυγδαλές (σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες) ωστόσο αυτό δεν θα τον εμποδίσει να παίξει και να ηγηθεί της ομάδας του στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ο αρχηγός της εθνικής Περού άλλωστε είναι από τους διασημότερους παίκτες της ομάδας και αυτό και μόνο αποτελεί έναν βασικό λόγο για να γεμίσει ο κόσμος τις κερκίδες του σταδίου της Λίμας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο παίκτης της ΑΕΛ, με το που έφτασε στην χώρα του αμέσως όλες οι εφημερίδες αφιέρωσαν αρκετό χώρο στα πρωτοσέλιδά τους. Σχεδόν σε όλα τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρθηκε το όνομα της λαρισινής ομάδας κάνοντας λόγο και για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Δεν είναι παίκτης τελικά μόνο ουσίας αλλά και έμμεσης διαφήμισης για τους... βυσσινί.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass