ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Πρωταθλήτρια... ήθους η Ολύμπια

* ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΠΟΝΟΜΗ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2008 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Φιλάθλους προς... μίμηση αποδεικνύει πως έχει η Ολύμπια καθώς για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα και γι’ αυτό το λόγο κατέκτησε με διαφορά το βραβείο ήθους στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ. Σίγουρα πρόκειται για μια τιμητική διάκριση τη στιγμή που τόσες επεισοδιακές καταστάσεις παρατηρούμε στα ελληνικά γήπεδα. Μάλιστα γι’ αυτό η Ολύμπια εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η βράβευση των φιλάθλων μας είναι η καλύτερη επιβεβαίωση για το ήθος και το φίλαθλο πνεύμα που διακατέχει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας οι οποίοι κάνουν σε κάθε αγώνα το παιχνίδι γιορτή. Αυτή είναι η πεμπτουσία του αθλητισμού, ακόμα και στο υψηλότερο επίπεδο που αγωνίζεται η Ολύμπια. Αυτό είναι το δικό μας πρωτάθλημα».
Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της εκδήλωσης για την κλήρωση του πρωταθλήματος την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος η Ολύμπια είναι η μοναδική ομάδα που κατακτά αυτό το βραβείο.
ΦΙΛΙΚΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ
Δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του θα έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας αύριο και μεθαύριο. Το Σάββατο η Ολύμπια θα παίξει φιλικό παιχνίδι με το Μαρούσι στην Πορταριά ενώ την Κυριακή στην Λάρισα πάλι με την αθηναϊκή ομάδα. Εν τω μεταξύ επέστρεψε από το Σεράγεβο ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Μπότσιος με τον Τέρελ Καστλ έχοντας μαζί τους όλα τα απαραίτητα χαρτιά (αθλητική βίζα) για τα οποία ταξίδεψαν εκεί.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass