ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ… «ΜΠΑΡΤΣΑ»

Αξέχαστη βραδιά στο Καλοχώρι

* ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΑΝ Ν. ΚΑΙ Δ. ΛΟΥΓΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2008 2:11 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
Εντυπωσιακή ήταν και η φετινή χοροεσπερίδα της Αναγέννησης Καλοχωρίου, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και παρουσία 1000 περίπου φίλων της ομάδας.Ο οικοδεσπότης και πρόεδρος του σωματείου Αποστόλης Εξαρχος, ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης, όπως επίσης τους χορηγούς αλλά και τους συγχωριανούς του, που προσέφεραν αρνιά για την εκδήλωση.«Εχουμε ως αρχή μας να υπηρετούμε τον αθλητισμό μέσα από τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, του ευ αγωνίζεσθαι και των ίσων ευκαιριών.Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, είμαστε μια οικογένεια, ένας για όλους και όλοι για έναν», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Εξαρχος, στην ομιλία του και συμπλήρωσε ότι «χαιρόμαστε όταν κερδίζουμε, αλλά και ξέρουμε να χάνουμε, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το απολαμβάνουμε».Εν συνεχεία ο κ. Εξαρχος αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στο γήπεδο, στην αίθουσα για να γυμνάζονται οι αθλητές, στα 280 δένδρα που φυτεύτηκαν και στα 50 περίπου πλατάνια.
Συνεχάρη δε, για τις προσπάθειες που καταβάλουν, τον πρόεδρο του Α.Ο.Δ. Νέσσωνος, Παντελής Νταναβάρας, και τον αντιπρόεδρο Μιχάλης Καρατέγος, ενώ ευχαρίστησε όλα τα μέλη του δ.σ. τα οποία δίνουν όλο τον εαυτό τους για την ομάδα και τους κατοίκους του χωριού, για την αγάπη τους προς την «Μπάρτσα».
Τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς, Νικόλαο Σαΐτη και Δημήτριο Ρουκά οι οποίοι για τέταρτη συνεχή χρονιά αγόρασαν φανέλες, φόρμες, μπάλες, τον πρόεδρο της «Ιντερκόμ food», Στέργιο Τσιαγκούλη που ενίσχυσε την Αναγέννηση με το ποσό των 1000 ευρώ και επίσης τους εμπόρους του χωριού Θανάση, Δημήτρη, Βασίλη, Γεώργιο, Μιχάλη, Θωμά Τσιρώνη, τον Γεώργιο Λούγκο, τους Θεόδωρο και Δημήτρη Παράφορο, τον Παναγιώτη Βουλάγκα και τον Θανάση Παράφορο.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο Νικόλαος Λούγκος που μεταγράφηκε στην ομάδα Νέων της Α.Ε.Λ., ο Δημήτρης Λούγκος για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα και ο προπονητής Γιάννης Μπαλοδήμος, που για πολλά χρόνια προσφέρει – όταν του το ζητείται – στην Αναγέννηση.
* Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Βασίλης Εξαρχος, ο πρόεδρος του Τ.Δ. Ιωάννης Μότσης, ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Δ. Νέσσωνος Μιχάλης Καρατέγος και ο Αρχιμανδρίτης, πατήρ Αθηναγόρας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass