ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ ΜΕΝΤ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΜΕ 84-44

Φιλική... «σαραντάρα» από την ΑΕΛ ΓΣ

* ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣ Η ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2008 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
 Μπορεί το σκορ να είναι το τελευταίο που μετράει στα φιλικά παιχνίδια και ειδικά τόσο νωρίς αλλά η ΑΕΛ ΓΣ στο ματς με τη ΜΕΝΤ ήταν εντυπωσική και το σκορ νίκης ακόμα περισσότερο. Η λαρισινή ομάδα νίκησε με σαράντα πόντους διαφορά (84-44) στο κλειστό «Πύρρος Δήμας» και έδειξε σε γενικές γραμμές πολύ καλά στοιχεία. Κορυφαίος ήταν ο Φώτης Λαμπρόπουλος (τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά) που εντέλει έπαιξε παρά τον ελαφρύ τραυματισμό που είχε προχθές. Ο Πατρινός παίκτης σημείωσε 17 πόντους με 2 τρίποντα και έδειξε πως χρειάζεται στην ομάδα. Ο Τορίν Φράνσις φάνηκε πως κάτω από το καλάθι είναι πραγματική δύναμη και η εμπειρία του μετράει. Ο άλλος Αμερικανός ο Μπρους Πράις από την πλευρά του έδειξε πως θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί.
ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΧΘΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Αμέσως μετά το χθεσινό φιλικό η λαρισινή αποστολή επέστρεψε στην πόλη της Λάρισας μετά από 12 ημέρες παραμονής στο Λιτόχωρο. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα επιτρέψει στους παίκτες του να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο και από τη Δευτέρα θα αρχίσουν ξανά οι προπονήσεις στο κλειστό της Νεάπολης.
Τα δεκάλεπτα: 27-6, 46-22, 63-33, 84-44.
ΑΕΛ ΓΣ (Αλεξανδρής): Φράνσις 11, Αποστολίδης 12 (1), Λάππας 8 (1), Πράις 2, Μανωλόπουλος 3, Τσαϊρέλης 10, Λαμπρόπουλος 17 (2), Παπακώστας 8, Ζάρας 2, Ματαλόν, Καραδολάμης 5 (1), Παπανικολάου 6 (2).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ»
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού τόνισε: «Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ μετά από ένα πολύ κουραστικό διάστημα τριών εβδομάδων από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία. Έδειξαν κάποια καλά στοιχεία σαν ομάδα, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς οι αντίπαλοί μας θα είναι πολύ πιο δυνατοί. Όταν προσπαθείς πάντως βγάζεις κάτι θετικό στο γήπεδο και αυτό κρατάμε».
 
Μέση λύση για τον Λαμπρόπουλο
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι άνθρωποι της ΑΕΛ ΓΣ θέλουν να κρατήσουν τον Φώτη Λαμπρόπουλο. Ο παίκτης είναι επιλογή του «τίγρη» και όπως όλα δείχνουν θα πέσουν λίγο οι απαιτήσεις της Απολλωνιάδας (βρίσκονται στις 20.000), θα ανέβει και λίγο η λαρισινή προσφορά (είναι στις 10.000) και μπορεί να τα βρούν στην μέση (15.000). Οικονομικά βέβαια δεν αποκλείεται να συμβάλλει και ο ίδιος ο παίκτης αφού είναι να σαν να αγοράζει με 4,5 χρόνια... καθυστέρηση το μπάι άουτ του από το ερασιτεχνικό σωματείο. Το θέμα είναι πως όλοι θα βγουν κερδισμένοι από τη συγκεκριμένη διαδικασία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass