ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ Η ΟΛΥΜΠΙΑ (18.00)

Φιλικό με το Μαρούσι

* ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΙΓΚΜΠΑΜΠΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2008 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
 
Δύο δυνατά φιλικά θα παίξει σε δύο συνεχόμενες ημέρες η Ολύμπια με το Μαρούσι. Το πρώτο θα είναι σήμερα στις 18.00 στο κλειστό της Πορταριάς ενώ το δεύτερο θα είναι αύριο στο κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα. Η ώρα για το δεύτερο ματς δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Από τους «πορτοκαλί» οι δύο παίκτες που δεν θα αγωνιστούν θα είναι ο Στέφαν Αριγκμπάμπου και ο Νίκος Σπανός και αυτό θα γίνει για προληπτικούς λόγους. Από την άλλη το Μαρούσι του Σούλη Μαρκόπουλου θα έχει και αυτό μια έλλειψη καθώς ο Στεφανίδης βρίσκεται στην Αθήνα και θα παραμείνει εκτός για 15 ημέρες με θλάση στη γάμπα.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΤΙΤΛΟ»
Ικανοποίηση. Αυτό είναι το συναίσθημα που υπάρχει στους διοικητικούς κύκλους της Ολύμπια για τον άτυπο τίτλο που δόθηκε στην ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι φίλαθλοι των «πορτοκαλί» τιμήθηκαν με το βραβείο ήθους και αυτό δείχνει πως το μπάσκετ στη Λάρισα έχει αν μη τι άλλο διαφορετικό επίπεδο σε πολλούς τομείς.
ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Στην ημιτελική φάση του τουρνουά που διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Κω με τίτλο «ΜΕΡΟΠΙΣ» προκρίθηκαν οι παίδες της Ολύμπια. Απόψε στις 21.00 θα παίξει λοιπόν με τον Πανιώνιο επιδιώκοντας μια θέση στον μεγάλο τελικό ενώ το άλλο ζευγάρι θα είναι Ίκαροι Καλλιθέας – Παναθηναϊκός. Η λαρισινή ομάδα στο πρώτο ματς ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, κέρδισε όμως στα άλλα δύο με Κολοσσό Ρόδου και ΑΕ Δικαίου και πήρε έτσι την πρόκριση. Προπονητής της ομάδας είναι ο κ. Βούκατας ενώ στην Κω βρίσκεται και ο έφορος κ. Μόκας όπως και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών, Θοδωρής Λιάκος.
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass