Δραστηριότητες του Αθλητικού Ομίλου Tae Kwon Do Τυρνάβου

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2008 23:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:34
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Στο πλαίσιο ανάπτυξης και προόδου του Συλλόγου τόσο οι προπονητές Χρήστος Ντιντός και Σωτηρία Μπάρδα αλλά και οι αθλητές Μουσουλής Αθανάσιος, Στεφανία Γκατζηρούλη, Έλενα Πορτέση, Ελένη και Θεοδώρα Ντιντού επισκέφθηκαν το καλοκαίρι από 19 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου τη χώρα που γέννησε και καλλιέργησε και συνεχίζει να πρωτοστατεί στο παγκόσμιο στερέωμα, την Κορέα.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί συνεργάστηκαν με το Μaster KIM JIN, ο οποίος επί 10 συνεχή χρόνια υπήρξε πρωταθλητής Κορέας. Τελείωσε την αθλητική του καριέρα όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι του και ήταν επικίνδυνο για τη μετέπειτα πορεία του αν υπήρχε και ο παραμικρός τραυματισμός.
Οι αθλητές του Συλλόγου προπονήθηκαν στη σχολή SUN IL σε αθλητικά Γυμνάσια - Λύκεια και με τις ομάδες του Πανεπιστημίου Yong in το οποίο θεωρείται ένα από τα κορυφαία στην Κορέα.
Οι προπονήσεις γινόταν καθημερινά και άγγιζαν τις 6 ώρες ημερησίως.
Οι προπονητές παρακολούθησαν επίσης σεμινάριο στο Kukkiwon, το άνδρο του T.K.D., το αρχηγείο για όλο τον κόσμο.
Επίσης επισκέφθηκαν το μουσείο του, το οποίο έχει ιστορικά κειμήλια, κύπελλα διπλώματα φωτογραφίες, από όλη την πορεία του TKD Παγκόσμια και Ολυμπιάδες.
Η εμπειρία από την επίσκεψη στην Κορέα ήταν θετική και οι γνώσεις που αποκόμισαν πολλές.
Ο κ. Ντιντός που έχει επισκεφθεί την Κορέα αρκετές φορές στο παρελθόν δήλωσε ότι κάθε φορά ενώ νομίζεις ότι ξέρεις πάρα πολλά καταλαβαίνεις ότι ξέρεις πολύ λίγα.
Ωστόσο το ενθαρρυντικό ήταν ότι οι αθλητές ήταν τόσο έτοιμοι για την πρόκληση της προπόνησης της Κορέας ώστε οι δάσκαλοι συνεχάρηκαν τους προπονητές για τη δουλειά που κάνουν στο Σύλλογο.
Όλοι τους δηλώνουν έτοιμοι να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις τις νέας σεζόν που φέτος ξεκινά πολύ νωρίς, τέλη Σεπτεμβρίου με Πανελλήνιο Κύπελλο.
Οι εγγραφές αρχίζουν καθημερινά από 1 Σεπτεμβρίου από τις 6:30 στα γραφεία του Συλλόγου 24920-24.888 κιν. 6973-039.240.
Ο Σύλλογος Tae Kwon Do Τυρνάβου ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Σταμέλο ο οποίος βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι και τους Master KIMJINHO, PARK, HO, KIM, HONG, LIM.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass