ΝΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ - Γ.Σ.

Μακίβερ αντί Πράις

* ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2008 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
 Μέχρι προχθές το συζητούσαν αλλά χθες πήραν οριστική απόφαση... Ο λόγος για τους διοικητικούς της ΑΕΛ - Γ.Σ. που σε συνεργασία με τον τεχνικό Βαγγέλη Αλεξανδρή, πήραν οριστική απόφαση να αντικαταστήσουν τον Μπρους Πράις με τον Ρομπ Μακίβερ.
Η αιτία που ο Αλεξανδρής προχώρησε σε αυτή την αλλαγή ήταν ότι θέλει τους Αμερικανούς στην ομάδα του πρωταγωνιστές, κάτι που έδειξε ότι δεν μπορούσε να κάνει ο Πράις.
Ο Μακίβερ έχει ύψος 1.91, γεννήθηκε το 1984 και μέχρι πριν λίγες μέρες δοκιμαζόταν στη Γαλλική Σαλόν όπου δεν κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Αμερικανός παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στο Πρόβιντενς, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο κολέγιο του Χιούστον και μάλιστα εκλέχθηκε πέρυσι στην καλύτερη ομάδα του NABC Πρώτης Κατηγορίας.
Πέρυσι έπαιξε με τους Χιούστον 34 παιχνίδια όπου είχε μέσο όρο 23,6 πόντους (!) και 2,9 ασίστ (!). Παράλληλα, έπαιρνε 3,9 ριμπάουντ. Τα ποσοστά ευστοχίας του αρκετά υψηλά καθώς είχε 88,4% στις βολές, 39,6% στα δίποντα και 38,6% στα τρίποντα.
Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε 33 παιχνίδια στους Χιούστον με 19,2 πόντους μέσο όρο και 3,4 ασίστ.
Ο Μακίβερ δείχνει ότι έρχεται με φορά υπό το... NCAA και ίσως συνεχίσει την παράδοση να αναδεικνύει η ΑΕΛ - Γ.Σ. (ως συνέχεια του Γ.Σ.Λ.) παίκτες. Είχαν προηγηθεί ο Μάσεϊ, ο Γκάρνερ, ο Κις και ο Τιγκ.
Ο Μακίβερ θα έρθει μόλις εξασφαλίσει την αθλητική του βίζα.
Έτσι λοιπόν ο Αλεξανδρής βλέπουμε να προχωράει γρήγορα σε διορθωτικές κινήσεις στην ομάδα με στόχο στις 10 Οκτωβρίου που αρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ισχυρή.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ
Αύριο η ομάδα της ΑΕΛ - Γ.Σ. στις 6 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νεάπολης, θα δώσει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Ηρακλή που φέτος έχει στόχο να κάνει πρωταθλητισμό στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass