ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εκτός Ζουράφσκι, Μπενζά

* 498 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΗΡΕ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2008 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
 «Πότε θα παίξουμε επιτέλους πλήρης;». Αυτό αναρωτιόταν ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης (και είναι ο μεγάλος του καημός εδώ και αρκετό καιρό παρά τη νίκη επί του Θρασύβουλου με 3-0 στην πρεμιέρα της σούπερ λίγκα) καθώς βλέπει ότι ούτε στο ματς της ερχόμενης Κυριακής στην Τρίπολη (7 μ.μ., ΝΕΤ) θα έχει στη διάθεσή του τον Πολωνό Ματσέι Ζουράφσκι, και το Βέλγο Μπο Μπενζά.
Και οι δύο δεν προπονήθηκαν ούτε χθες καθώς τα προβλήματα τραυματισμών τους αποδεικνύονται ιδιαίτερα σοβαρά.
Στις απουσίες αυτών πρέπει να προστεθεί και ο... μόνιμα τραυματίας από την αρχή της πρεμιέρας, Ντίνο Σερεμέτ.
Αν όλα πάνε καλά, οι δύο παίκτες θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Εκτός του Ζουράφσκι, Μπενζά, Σερεμέτ οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείο (Μουρίκη, Καραγιάννη).
Χθες, οι παίκτες προπονήθηκαν το απόγευμα ενώ σήμερα θα κάνουν προπόνηση το πρωί (9 μ.μ.). Όλες οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα γίνουν στις εγκαταστάσεις των Δένδρων.
498 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είναι όπως το τελευταίο εκτός έδρας που θα μπορούν να δούνε οι οργανωμένοι φίλαθλοι καθώς εντός της εβδομάδας αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για απαγόρευση μετακινήσεων των οργανωμένων φιλάθλων.
Η ΑΕΛ πήρε για το παιχνίδι αυτό 498 εισιτήρια για τη θύρα 4 του γηπέδου της Τρίπολης και τα οποία αναμένεται από την Πέμπτη να διατίθενται από τη μπουτίκ της ομάδας στους φιλάθλους (κοστίζει 20 ευρώ το καθένα).
Αν δεν απορροφηθεί στη Λάρισα από τους Λαρισαίους φιλάθλους ο αριθμός των εισιτηρίων θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια της θύρας 4 του γηπέδου της Τρίπολης τη μέρα του αγώνα.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μπορεί η ΑΕΛ να έχασε προχθές σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Αλκαζάρ από τη Ρουμανική Μπρασόβ με 1-0 αλλά ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που ήθελε να δει και σίγουρα οι δηλώσεις του αναφερόταν στον Ρομπέρ (είναι σε περίοδο εγκλιματισμού) και τους Νταμπίζα, Φωτάκη που δεν αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass