ΘΑ «ΠΑΛΕΨΕΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΣ ΠΡΑΪΣ

Φτάνει σήμερα ο Μακίβερ

* ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (18.00)

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2008 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
 Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα ο Ρόμπερτ Μακίβερ και το απόγευμα θα είναι στη Λάρισα. Ο Αμερικανός παίκτης θα «παλέψει» για τη μία θέση του ξένου με τον συμπατριώτη του Μπρους Πράις, στον οποίο θα δοθεί ακόμα μια διπλή ευκαιρία να δείξει τι αξίζει. Για τον Πράις τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας αποφάσισε να κινηθεί πριν είναι αργά.
Ο Μακίβερ είναι ένας παίκτης που τα στοιχεία του δείχνουν πως έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και στις ασίστ. Ήταν στο κολέγιο του Χιούστον και πρόσφατα δοκιμάστηκε να παίξει στη Γαλλία αλλά δεν τα κατάφερε.
Η ΑΕΛ ΓΣ θα παίξει σήμερα το απόγευμα ένα φιλικό με τον Ηρακλή (18.00), στο οποίο θα είναι η πρώτη ευκαιρία (η δεύτερη θα είναι στο τουρνουά) για τον Μπρους Πράις να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο προκειμένου να αλλάξει την άποψη στο τεχνικό τιμ (κάτι βέβαια που είναι δύσκολο). Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία είναι και για το λαρισινό κοινό να πάρει μια... γεύση από τη φετινή ομάδα.
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Το Σαββατοκύριακο η ΑΕΛ ΓΣ διοργανώνει ένα τουρνουά για το οποίο θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου αύριο Πέμπτη το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης. Σε αυτήν θα μιλήσει ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αλεξανδρής αλλά και ένας εκπρόσωπος της διοίκησης.
Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται για δεύτερη χρονιά και στόχος τού συλλόγου είναι να γίνει θεσμός. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν - πέραν της ΑΕΛ φυσικά - θα είναι ο ΠΑΟΚ, το Αιγάλεω και τα Τρίκαλα.
Από την ΚΑΕ έγινε γνωστό στο θέμα των εισιτηρίων πως όσοι έχουν προμηθευτεί ή θα προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μέχρι το Σάββατο, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του τουρνουά, αλλά και όλους τους φιλικούς και επίσημους αγώνες της περιόδου. Τα απλά εισιτήρια του τουρνουά κοστίζουν δέκα ευρώ ανά αγώνα και δεκαπέντε ευρώ ανά ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι με ένα εισιτήριο των 15 ευρώ θα παρακολουθήσουν και τα δύο παιχνίδια της μίας ημέρας του τουρνουά. Τα εισιτήρια και των δύο κατηγοριών θα πωλούνται στα εκδοτήρια του γηπέδου, τις ημέρες του τουρνουά, μιάμιση ώρα πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα. Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω:
* Σάββατο
17:30 ΑΕΛ Γ.Σ.-ΠΑΟΚ
19:30 Τρίκαλα-Αιγάλεω
* Κυριακή
17:00 Αιγάλεω-ΑΕΛ Γ.Σ.
19:00 Τρίκαλα-ΠΑΟΚ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass