ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΕΠΑΙΞΕ ΧΘΕΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ

Το φιλικό, το δείπνο και η ... βόμβα

* ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2008 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
 Στη Νάουσα βρέθηκε χθες η Ολύμπια όπου και αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με τον Άρη. (Πληροφορίες από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρουν πως η Ολύμπια ηττήθηκε με 12 πόντους).
Στο συγκεκριμένο ματς δεν κρατήθηκε σκορ αφού αυτό αποφάσισαν οι δύο ομάδες. Ο Άρης έπαιξε χωρίς τους Μπλάγκοντα, Σέκουλιτς, Σον Μάρσαλ, Σπένσερ Νέλσον και Δημήτρη Τσαλδάρη, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποιήσε κανονικά τους παίκτες του. Μετά το ματς, ωστόσο, οι «πορτοκαλί» τραπεζώθηκαν από τον πατέρα τού Τριχόπουλου παίκτη που ανήκει στην Ολύμπια αλλά δόθηκε δανεικός στο Ρέθυμνο.
Τα επόμενα φιλικά στα οποία θα δει ξανά τους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα είναι τη Δευτέρα και την Τρίτη στο Καρπενήσι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Το χθεσινό φιλικό της Νάουσας, εν τω μεταξύ, ήταν κεκλεισμένων των θυρών (βρέθηκε βέβαια ένας μόνο δημοσιογράφος και απορούμε πώς έγινε αυτό) αλλά εκεί ήταν ο πρόεδρος του Άρη κ. Τζεβελέκης και ο οποίος έκανε κάποιες δηλώσεις «βόμβα» σχετικά με τα διαρκείας και την παραμονή του λέγοντας πως «πρέπει να σπάσει το φράγμα των 2.500 διαρκείας. Η πορεία των εσόδων από τα εισιτήρια και τα διαρκείας θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα επηρεάσει τις σκέψεις μου για το αν θα συνεχίσω τα επόμενα χρόνια».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΝΤΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ
Δηλώσεις όμως για το ματς με την Ολύμπια έκανε ο προπονητής του Άρη, που τόνισε: «Σίγουρα δεν είχαμε στη διάθεσή μας ορισμένους παίκτες εξαιτίας κάποιων τραυματισμών, αλλά αυτό έδωσε μια πολύ καλή ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες της ομάδας για να παίξουν. Σήμερα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο Μούρτος και ο Παπανικολάου έδειξαν κάποια πολύ καλά στοιχεία, όπως και ο Σκορδίλης με την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην άμυνα. Τα πήγαν, λοιπόν, αρκετά καλά απέναντι σε μια ομάδα με φουλ ρόστερ. Εμείς αντίθετα δεν είχαμε στη διάθεσή μας τέσσερις παίκτες, ενώ ο Τσαλδάρης και ο Αργυρόπουλος ένιωθαν κάποιες μικροενοχλήσεις. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα τα πήγαμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο λόγω κούρασης ήταν δύσκολο να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, αλλά είμαι χαρούμενος για κάποια πράγματα που είδα στο πρώτο ημίχρονο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass