ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΑΛΑΡΑ ΤΡΕΞΙΜΟ Ο ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βενετίδης

* ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΑ 498 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2008 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:35
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ, για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη(19:00).
Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την περυσινή επιτυχία και να....αποδράσουν από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, με το «τρίποντο».
Μετά το επιβλητικό 3-0 της πρεμιέρας επί του Θρασύβουλου, η λαρισινή ομάδα έχει τις δυνατότητες για να διπλασιάσει τις νίκες και να δείξει ότι μπορεί να φτάσει ψηλά τη φετινή σεζόν.
Οι «βυσσινί» προπονήθηκαν χθες το απόγευμα στα Δένδρα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις με τη μπάλα μαζί με κάποιες ασκήσεις ταχυδύναμης, τελειώματα φάσεων και τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Στέλιος Βενετίδης που έχει τράβηγμα στη γάμπα αλλά δεν εμπνέει όπως αναφέρθηκε ιδιαίτερη ανησυχία, ενώ τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς ξεκίνησε ο Μάτσεϊ Ζουράφσκι. Στις εγκαταστάσεις των Δένδρων βρέθηκε για θεραπεία και ο Μπο Μπένζα, ο οποίος φαίνεται πως ξεπερνά την ισχιαλγία που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες εβδομάδες και ετοιμάζεται να μπει στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ
Παρελήφθησαν χθες  τα 498 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Από χθες το απόγευμα άρχισε η διάθεσή τους από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) στην τιμή των 20 ευρώ με τους κατόχους διαρκείας να διατηρούν προτεραιότητα μέχρι και σήμερα, επιδεικνύοντας την αντίστοιχη κάρτα διαρκείας ή την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου. Αύριο και το Σάββατο (μέχρι τις 12 το μεσημέρι) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ελεύθερα. Σε περίπτωση που δεν απορροφηθεί ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων, τα εναπομείναντα θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο της Θύρας 4 του γηπέδου της Τρίπολης.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου - πρώτη για τη φετινή αγωνιστική σεζόν - σήμερα στις 11π.μ. στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ. Αναμένεται δε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι η δεύτερή του ουσιαστικά συνέντευξη μετά την επίσημη παρουσίαση, που έγινε από την ΠΑΕ.
Ο ΣΟΑΛΑΝΟ
Χθες τα μεσάνυκτα επρόκειτο να αγωνισθεί ο Νολμπέρτο Σολάνο με το Περού κόντρα στην Αργεντινή, καθώς ξεπέρασε όπως ανέφεραν πληροφορίες το πρόβλημα τραυματισμού του. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα τεθεί και στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον αγώνα στην Τρίπολη. Ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει την Παρασκευή στην Αθήνα, θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα και το Σάββατο θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass