ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΚΟΡ 73-69

Διπρόσωπη η ΑΕΛ ΓΣ

* ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΩΘΡΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2008 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:38
Η... «μαύρη τρύπα» μπορεί να μην εμφανίστηκε στη Γενεύη όπου πραγματοποιούνταν χθες το μεγάλο πείραμα με το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά εμφανίστηκε στο κλειστό της Νεάπολης και από ό,τι φαίνεται... κατάπιε την ΑΕΛ ΓΣ του δευτέρου μέρους. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός της μεταμόρφωσης της λαρισινής ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Οι «βυσσινί» νίκησαν με 73-69 τους Θεσσαλονικείς αλλά αυτό μόνο ικανοποιημένο δεν άφησε τον «τίγρη» αφού είδε πως η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη και ειδικά στη διάρκεια.
Η ΑΕΛ ΓΣ ήταν πάρα πολύ καλή στο πρώτο μέρος, ενώ αντίθετα στο δεύτερο επέτρεψε στον Ηρακλή να ανατρέψει μια διαφορά κοντά στους 20 πόντους. Πιο συγκεκριμένα ενώ το πρώτο καλάθι σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή έδειξαν μεγάλο πάθος και κατάφεραν να κάνουν ένα 12-0 σερί με το «καλημέρα». Η βασική πεντάδα αποτελούταν από τον Ματαλόν, τον Πράις, τον Λάππα, τον Τσαϊρέλη και τον Φράνσις. Όσο περνούσε ο χρόνος η πίεση του Ματαλόν (θετικός στο ξεκίνημα) η ευστοχία του Πράις (συνολικά έβαλε 16 πόντους αλλά η παρουσία του δεν έπεισε κανέναν ότι μπορεί να ηγηθεί της ΑΕΛ ΓΣ στο κανονικό πρωτάθλημα και σε τόσες δύσκολες έδρες), τα ριμπάουντ του Τσαϊρέλη, η εμπειρία του Λάππα και η δύναμη του Φράνσις έφεραν τους γηπεδούχους ακόμα και στο 24-8 για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 24-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορα άγγιξε ακόμα και τους 20 πόντους και το ημίχρονο έληξε με 50-31.
Μετά την ανάπαυλα όμως άρχισαν τα άσχημα από πλευράς ΑΕΛ ΓΣ. Η επίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν το αδύναμό της σημείο αφού οι παίκτες της σημείωσαν όλους κι όλους έξι πόντους. Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε και στην τελευταία περίοδο παρά τις φωνές τού τεχνικού της. Πέντε λεπτά μάλιστα πριν τη λήξη η διαφορά, έφτασε στο τρίποντο (65-62) και την ανησυχία να χτυπάει κόκκινο όχι για το τελικό αποτέλεσμα φυσικά αλλά για το μπλακ άουτ διαρκείας. Τελικά το 73-69 δεν άφησε τους γηπεδούχους να χαρούν τη δεύτερη φιλική νίκη (η πρώτη ήταν επί της ΜΕΝΤ) και αυτό φάνηκε και από το... ξεψυχισμένο «όλε» των παικτών στο κέντρο του γηπέδου.
* Διαιτητές τού αγώνα ήταν οι κ. Τσούντσουρας, Κουκολίτσιος και Νικολόπουλος που είχαν εύκολο έργο και τα πήγαν καλά σε γενικές γραμμές αν και είχαν ένα μπέρδεμα σε ένα καλάθι.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
24-13, 50-31, 56-52, 73-69
ΣΥΝΘΕΣΗ
ΑΕΛ ΓΣ (Αλεξανδρής): Ματαλόν 4, Πράις 16 (1), Ζάρας, Καραδολάμης 6, Παπανικολάου 5 (1), Λαμπρόπουλος 4, Τσαϊρέλης 6, Λάππας 10 (1), Φράνσις 22, Παπακώστας
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΛ Γ.Σ. κ. Λάτσιος και ο προπονητής της ομάδος, κ. Αλεξανδρής Βαγγέλης με αφορμή το τουρνουά του Σαββατοκύριακου 13-14/09/08 στο κλειστό της Νεάπολης, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή του Γ.Σ.Λ, Κυριάκου Χατζηβασιλείου. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του κλειστού Νεάπολης και ώρα 19:30. Αναφορικά με την αξία και τη διάθεση των εισιτηρίων του τουρνουά του Σαββατοκύριακου διευκρινίζεται ότι τα εισιτήρια κοστίζουν δέκα ευρώ για παρακολούθηση και των δύο αγώνων της μίας ημέρας και δεκαπέντε ευρώ για παρακολούθηση και των τεσσάρων αγώνων του διημέρου.
ΔΗΛΩΣΕ Ο ΡΟΜΠ ΜΑΚΙΒΕΡ ΣΤΗΝ «Ε»
Στο μπάσκετ δεν χρειάζεται άγχος
Λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε στο γήπεδο της Νεάπολης και ο Ρομπ Μακίβερ. Ο παίκτης που αν ικανοποιήσει τον Βαγγέλη Αλεξανδρή θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπρους Πράις κάθησε στις κερκίδες παρέα με τον Μανώλη Λελούδα και του έλυσε κάθε απορία. Μάλιστα ο Μακίβερ αποχωρώντας από το γήπεδο (για κεντρικό ξενοδοχείο έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην «Ε». Μιλώντας για την πρώτη εικόνα που σχημάτισε για την ομάδα είπε:
«Είναι ένα καλό σύνολο και δείχνει πως ψάχνει να παίξει γρήγορα και έξυπνα. Φαίνεται μια συγκροτημένη ομάδα» είπε και συνέχισε αναφερόμενος στο καλύτερο του σημείο σαν παίκτης «ο ρόλος είναι δημιουργικός μέσα στην ομάδα και φυσικά να δίνω ρυθμό»
Τέλος, σε ερώτηση για το αν έχει άγχος ή αν νιώθει πως θα περάσει από τεστ σε σχέση με τον Πράις απάντησε «Στο μπάσκετ δεν χρειάζεται άγχος. Εγώ απλά θα κάνω αυτό που ξέρω, να παίξω δηλαδή όπως μπορώ...».
* Ο παίκτης θα προπονηθεί σήμερα και θα παίξει κανονικά στους αγώνες του τουρνουά.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass