ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στο Καρπενήσι η Ολύμπια

* ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ»

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2008 3:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:39
Στην πανέμορφη περιοχή του Καρπενησίου θα βρεθεί για ένα διήμερο η Ολύμπια. Οι «πορτοκαλί» αναχωρούν σήμερα το πρωί στις 08.30 για την καταπράσινη πόλη με σκοπό να δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Το πρώτο θα είναι σήμερα στις 18.00 ενώ το άλλο θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στις 11.00. Μετά και το δεύτερο φιλικό η Ολύμπια θα πάρει το δρόμο της επιστροφής. Είναι δύο τεστ που ουσιαστικά αποτελούν μια μέτρηση δύναμης απέναντι σε μια ομάδα που δεν χρειάζεται συστάσεις. Παίκτες όπως ο Τσίλντερς είναι γνωστοί παγκοσμίως και είναι μια χρυσή ευκαιρία για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να τεθούν αντιμέτωποί του σε ένα φιλικό παιχνίδι (μια και στα επίσημα υπάρχει λίγο άγχος αλλά και πίεση). Από την πλευρά του ο τεχνικός του λαρισινού συλλόγου αυτό που θέλει να δει είναι κάποια παραπάνω θετικά στοιχεία από αυτά που είδε στα δύο παιχνιδια με το Μαρούσι σε Πήλιο και Λάρισα. Στοιχεία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην κρατηθούν και για κάτι τέτοιο θα έρθουν σε συνεννόηση οι άνθρωποι της Ολύμπια και του Ολυμπιακού πριν το απογευματινό παιχνίδι.
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΑΣΤΛ
Η μόνη απουσία της Ολύμπια ακούει στο όνομα του Τέρελ Καστλ. Ο Αμερικανός με κοινοτικό διαβατήριο αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο πόδι και ο Αθηναίος προπονητής αποφάσισε να τον προστατεύσει από αυτά τα δυνατά ματς. Έτσι ο Καστλ θα παραμείνει εκτός της έντονης αγωνιστικής δράσης και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του κανονικά.
ΣΤΑ «ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΕΙΑ»;
Εξάλλου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσει τα δυνατά φιλικά η Ολύμπια. Πιο συγκεκριμένα οι «πορτοκαλί» μπορεί να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ με την επωνυμία «Μαυροσκούφεια» και θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass