ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΣΤΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ

Η ΑΕΛ ΓΣ απέκτησε τον Μπρόζο

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ Ο ΠΡΑΙΣ...

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2008 3:26 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:39
Μία ακόμα μεταγραφή έκανε χθες η ΑΕΛ ΓΣ καθώς απέκτησε τον Γιώργο Μπρόζο που σήμερα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την Λαρισινή ομάδα.Ο Μπρόζος γεννήθηκε στις 17/05/1986 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τον Άρη ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν στην ομάδα του Furman  University και διακρίνεται για την ικανότητά του στα ρημπάουντ.Η μεταγραφή του Μπρόζου αναμένεται να ισχυροποιήσει σημαντικά την Λαρισινή ομάδα ενώ θα υπάρξει άλλη μία αυτή ενός Αμερικάνου που ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Αλεξανδρής θέλει να είναι έμπειρος και η διαπίστωση αυτή ενισχύθηκε στα δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και το Αιγάλεω. (στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα έδειξε κουρασμένη και άπειρη για να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ).
Ο Μακίβερ από σήμερα θα αποτελέσει παρελθόν για τους «βυσσινί» ενώ ο Πράις θα παραμείνει στην ομάδα για μικρό διάστημα ακόμα, περισσότερο για να ενισχύει τις προπονήσεις εκτός αν δείξει τέτοια βελτίωση που θα δώσει το δικαίωμα στον Αλεξανδρή να εισηγηθεί την παραμονή του.
Τέλος υπάρχει η πεποίθηση ότι η ΑΕΛ ΓΣ θα δικαιωθεί στις δικαστικές διαμάχες για την απόκτηση τον Λαμπρόπουλου και Ζάρρα.
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Προσπάθειες για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα γίνεται από την ΑΕΛ ΓΣ αύριο η μεθαύριο και υπήρξε για το λόγο αυτό επικοινωνία με τον ΓΣ Τρίκαλα 2000 που ανέλάβε ένας πρώην τεχνικός του ΓΣΛ ο Γιάννης Χριστόπουλος.
 
 
        
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass