ΕΑΝ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΤΗΝ Α.Ε.Λ.

Σήμερα ξεκαθαρίζει για Ζουράφσκι

* ΜΟΝΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2008 3:32 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:39
Σήμερα θα ξεκαθαρίσει για τον Μάτσεϊ Ζουράφσκι, εάν θα ενισχύσει ή όχι την Α.Ε.Λ., στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη, στο στάδιο Αλκαζάρ (4.45 μ.μ. - ALPHA).
Χθες ο διεθνής Πολωνός στράικερ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του, εφόσον το ιατρικό επιτελείο δεν του εγγυηθεί ότι είναι 100% έτοιμος.
Στη σημερινή προπόνηση λοιπόν που θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ, εάν ο Ζουράφσκι ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.
Σίγουροι απόντες από την αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι οι Μπενζά (χθες έτρεξε χαλαρά) και Σερεμέτ, οι οποίοι ακολουθούν στάδιο αποθεραπείας. Συντηρητικό πρόγραμμα έκανε ο Στέλιος Βενετίδης, χωρίς, όμως, να εμπνέει η κατάστασή του κάποια ανησυχία.
8.500 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.
Όπως έγινε γνωστό από την Α.Δ. Λάρισας, η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για τον αγώνα με την Ξάνθη θα εκδώσει 8.500 εισιτήρια, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν μέχρι σήμερα τα οποία θα διατεθούν όλα σε φιλάθλους της, καθώς η ακριτική Π.Α.Ε. δεν ζήτησε εισιτήρια.
Μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα λαμβάνει η Α.Δ. Λάρισας και απαγορεύει το Σάββατο προσωρινά την κυκλοφορία οχημάτων καθώς και τη στάση - στάθμευση από ώρα 13.45 μέχρι πλήρους αποχώρησης των φιλάθλων, από το στάδιο Αλκαζάρ.
* Άρχισε από χθες το απόγευμα από το «Vissini Store» (Μανωλάκη 1), η διάθεση των απλών εισιτηρίων για το σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη (16:45, Στάδιο Αλκαζάρ), οι τιμές των οποίων είναι οι ακόλουθες:
- ΘΥΡΑ 3 - STERGIAKI TRAVEL: 65 ευρώ
- ΘΥΡΑ 2: 35 ευρώ
- ΘΥΡΑ 4 - ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 35 ευρώ
- ΘΥΡΑ 10 WIND (Α & Β): 25 ευρώ
- ΘΥΡΕΣ 6 & 7: 18 ευρώ
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της Α.Ε.Λ. κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, το Σάββατο μέχρι τη 1 μ.μ. και ακολούθως από τα εκδοτήρια του Σταδίου Αλκαζάρ.
Καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του «Vissini Store» ως και τις 4 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου, θα συνεχίζεται η παραλαβή των καρτών διαρκείας από τους κατόχους, που έκαναν την αγορά του εισιτηρίου από τις 7/8 έως και τις 3/9. Όσοι αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας από τις 4/9 και έπειτα, μόνο για τον αγώνα με την Ξάνθη, θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την απόδειξη αγοράς.
Κανονικά θα λειτουργήσει η Παιδική Κερκίδα «Όλυμπος»
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ
Ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, θα παραθέσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου - ενόψει και της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Ξάνθη - σήμερα στις 11 π.μ. στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.
Την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 5 μ.μ. η Α.Ε.Λ. θα αγωνιστεί σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Ε.Π.Σ.Λ. η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Ρωσία για το Region’s Cup. Την ομάδα αυτή αποτελούν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού και προπονητής της είναι ο Ηλίας Σελιώνης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass