ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΗΘΟΥΣ

Τιμήθηκε η Ολύμπια

* ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2008 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:39
Mε το βραβείο Ήθους βραβεύτηκε η ΚΑΕ Ολύμπια γιατί δεν κλήθηκε καμία φορά από τον αθλητικό δικαστή. Στον πρόεδρο της λαρισινής ομάδας, Γιώργο Μαλάκο την τιμητική πλακέτα απένειμε ο ΓΓ Αθλητισμού Σταύρος Δουβής: «Eίμαι χαρούμενος που είμαστε εδώ πέρα σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρας μας γιατί μας δίδαξε ήθος και γιατί πέρασε τελευταία πολύ δύσκολες ώρες».
Εξάλλου ο Λαρισαίος παίκτης του Παναθηναϊκού Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα του περυσινού πρωταθλήματος. Μαζί του οι Άντονι Γκράντι, Δημήτρης Διαμαντίδης, Τζερεμάια Μάσεϊ και Γιάννης Μπουρούσης.
Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: «Κι εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού που κάθε μέρα που περνάει με κάνουν καλύτερο παίκτη και άνθρωπο. Εύχομαι φέτος να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς βία, να δούμε υψηλό θέαμα και να κερδίσει ο καλύτερος».
Τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλο Γιαννακόπουλο βράβευσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης για την κατάκτηση του νταμπλ το 2008. Κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος αναδείχτηκε ο Ίαν Βουγιούκας του Ολυμπιακού που πέρυσι φόρεσε ως δανεικός τη φανέλα του ΑΓΟ Ρεθύμνου.
Τέλος κορυφαίος προπονητής αναδείχτηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος του Αμαρουσίου με τις μνήμες μιας εκπληκτικής πορείας από τις αρχές του δεύτερου γύρου μέχρι και τα πλέι οφ να είναι ακόμη νωπές. Τον Σούλη Μαρκόπουλο βράβευσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass