ΠΑΓΚΑΡΛΙΩΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΣ ΜΑΓΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ

Χορεύοντας με τα... ποδήλατα

* ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2008 3:35 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:39
Φωτ. Β. Ντάμπλης
Τρόποι για να πεις ένα ευχαριστώ υπάρχουν πολλοί. Ωστόσο οι BMXάδες της Λάρισας διάλεξαν έναν πολύ διαφορετικό και ιδιαιτέρα πρωτότυπο τρόπο. Δημήτρης Παγκαρλιώτας και Λευτέρης Πατας έκαναν λίγα επικίνδυνα κόλπα με τα ποδήλατά τους στην Κεντρική πλατεία ευχαριστώντας με τον τρόπο τους το Δήμο Λάρισας για την κατασκευή της πίστας στο χώρο του Αισθητικού Άλσους. Παράλληλα κράτησαν όμως τα... καλύτερα για τα εγκαίνια του γηπέδου Skate που θα γίνουν το Σάββατο στις 19.00 και εκεί αναμένονται να έρθουν αθλητές από όλη την Ελλάδα. Το θέαμα σίγουρα προβλέπεται σπουδαίο.
ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΔΟΥΛΕΙΑ
Ο Δημήτρης Παγκαρλιώτας είναι από τους πιο παλιούς αθλητές του συγκεκριμένου είδους στην πόλη της Λάρισας και φυσιολογικά η αγάπη του για το ποδήλατο είναι τεράστια. Ένα μικρό δείγμα είναι το χθεσινό γεγονός πως ενώ εργάζεται σαν μάγειρας άφησε τη δουλειά του πήγε στην Κεντρική πλατεία έκανε τα κόλπα του και μετά ξαναγύρισε πάλι στην εργασία του «Για όλους εμάς το συγκεκριμένο άθλημα είναι πάθος. Σε κάθε ευκαιρία δίνουμε όλο μας τον εαυτό στο ποδήλατο. Η κατασκευή της πίστας στο Άλσος είναι ένα μεγάλο βήμα για την πόλη και τα παιδιά που ασχολούνται με το Skate και το BMX. Θα έχουμε πλέον το χώρο μας».
Από την άλλη ο Λευτέρης Πάτας θεωρείται –όχι και άδικα φυσικά- ο διάδοχος του Παγκαρλιώτα (ποιος ξεχνάει άλλωστε πως του... είχε πάρει το κύπελλο μετά από αρκετά χρόνια) μας είπε: «Είναι ένα έργο που θα δώσει άλλον αέρα στα συγκεκριμένο αθλήματα. Το Σάββατο στα εγκαίνια της πίστας θα δείτε οι περισσότεροι τη μαγεία των συγκεκριμένων ειδών, τόσο του ποδηλάτου όσο και του Skate».
Από την πλευρά του Δήμου παρούσα ήταν η αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμό Δήμου Λάρισας, Βάσω Οικονόμου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass