ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

«Να πιάσουν τόπο οι βαθμοί...»

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2008 3:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:40
Τέσσερις είναι οι βαθμοί που έχει μαζέψει έως τώρα η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, και για να πιάσουν... τόπο (με λίγα λόγια να αυξηθούν και να γίνουν εφτά) θα πρέπει να έρθει και η νίκη επί της Ξάνθης. Αυτό ζήτησε εν ολίγοις από τους παίκτες του ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης διά μέσου της χθεσινής καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως επισήμανε πως θα πρέπει να υπάρξουν δύο σημεία. Πρώτον να υπάρχει υπομονή στο παιχνίδι από τους παίκτες (και τους φιλάθλους εννοείται) και δεύτερον να υπάρχει συγκέντρωση στον επιθετικό τομέα. Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» μίλησε για αρκετά θέματα και συνοπτικά ανέφερε τα παρακάτω:
ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Μιλώντας για την Ξάνθη - για την οποία επισήμανε πως και χωρίς προπονητή είναι καλή- είπε πως είναι μια ομάδα με «αμυντική λειτουργία που μαζεύει πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα και προσπαθεί παράλληλα με αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί τους πιθανούς χώρους που θα αφήσει ο αντίπαλος». Ακολούθως ανέφερε πως είναι μια ομάδα που τον ανέδειξε σαν ποδοσφαιριστή και του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα ενώ σημείωσε πως «Βασίζεται πολύ στην ποιότητα των ακραίων παικτών της, όπως ο Μασιέλ και ο Παππάς. Δεν πρέπει να τους δώσεις χώρο για να βγάλουν αντεπιθέσεις. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και ο Ταϊντέρ έως τώρα».
ΕΤΟΙΜΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ Ο ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ
Ένα μεγάλο ερωτηματικό για τους φιλάθλους της ΑΕΛ είναι ο Ζουράφσκι. Ο Πολωνός σύμφωνα με τον Ουζουνίδη είναι έτοιμος ιατρικά: «Έχει ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς. Θα μιλήσω μαζί του και αν μου πει ότι μπορεί να βοηθήσει έστω και σε ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού, τότε πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Θεωρώ πάντως ότι στο ματς με τον Πανσερραϊκό – αν όλα πάνε καλά – θα είναι στο 100%».
ΠΕΡΙ ΜΠΕΝΖΑ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡ
Αναφερόμενος στους δύο ακόμη παίκτες της ομάδας Μπενζά και Ρομπέρ τόνισε για τον πρώτο πως είναι καλό πως ξεκίνησε το τρέξιμο και ολοκλήρωσε: «Σύμφωνα με το σωματότυπο που έχει – αν δεν νιώσει άλλη ενόχληση – δεν θα αργήσει να επιστρέψει. Δεν εννοώ ότι σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμος, αλλά ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος να επανέλθει σε σχέση με το διάστημα που έλειψε. Είναι σημαντικό ότι έχει δουλέψει πολύ στην περίοδο της προετοιμασίας και δεν έχασε ούτε μία μέρα προπονήσεων».
Από την άλλη για τον Γάλλο επιθετικό είπε ότι έχει ανεβάσει ρυθμούς και βελτιώνεται.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Μιλώντας για τα συστήματα ο Ουζουνίδης έκανε γνωστό ότι αν παίζουν όλοι οι παίκτες τότε θα μπορεί να παίξει και τα δύο συστήματα (4-4-2 και 4-3-3), ενώ τώρα που υπάρχουν κάποιες ελλείψεις επιλέγει το δεύτερο καθώς είναι πιο βολικό για την ομάδα.
Η ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ
Ερωτηθείς σχετικά με το στοιχείο της πληροφόρησης προς τους παίκτες για τους αντιπάλους απάντησε (αναφέροντας φυσικά το συνεργάτη του Γιώργο Καραγιάννη) πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει η εικόνα του αντιπάλου από την αρχή της εβδομάδας και πως βοηθάει και στον προγραμματισμό των προπονήσεων. Στη συνέχεια όμως επισήμανε πως την εξέλιξη ενός αγώνα επηρεάζουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 έκανε γνωστό πως σήμερα ολοκληρώνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2008-09. Τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 (Ερυθρού Σταυρού 1-3) θα παραμείνουν ανοιχτά για την εξυπηρέτηση του κοινού από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Επίσης, συνεχίζεται η 2η φάση παραλαβής καρτών διαρκείας από το επίσημο κατάστημα της ομάδας, «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) για τους φίλους της ομάδας που έκαναν την αγορά του εισιτηρίου στο διάστημα 7 Αυγούστου έως και 3 Σεπτεμβρίου. Για τους φίλους της ομάδας που έκαναν αγορά εισιτηρίου από τις 4 Σεπτεμβρίου κι έπειτα, η είσοδος στο Στάδιο Αλκαζάρ για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη θα γίνεται με την επίδειξη της αντίστοιχης απόδειξης.
 
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass