ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΛ Γ.Σ.

Μεταγραφή έκπληξη

* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΝΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2008 3:54 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:40
Μεταγραφή έκπληξη ετοιμάζεται να κάνει η ομάδα της ΑΕΛ Γ.Σ. που αν ολοκληρωθεί θα μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες που θα έχουν έρθει στη Λάρισα.
Οι διοικούντες του λαρισινού συλλόγου κινούνται με άκρα μυστικότητα για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του συγκεκριμένου παίκτη και μέχρι τη Δευτέρα θα έχει λογικά ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση.
Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι Αμερικάνος άνω των 30 ετών με θητεία στο ΝΒΑ και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μάλιστα πέρυσι στην ομάδα που έπαιζε (όχι πολύ μακριά…) είχε εντυπωσιακά στατιστικά.
Στο μεταξύ αυτός που παρουσιάζει βελτίωση στις προπονήσεις είναι ο Πράις και μάλιστα ο Αμερικάνος μάνατζερ απορούσε πώς ο παίκτης δεν μπορούσε να προσαρμοστεί. Πληροφορίες θέλουν να έχει και πρόταση από άλλη ομάδα! Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει τον Αλεξανδρή (ή τον δικαιώνει ως ένα σημείο για την επιλογή του…).
Πάντως, αν η ΑΕΛ Γ.Σ. κλείσει τον παίκτη που αναφέραμε στην αρχή θα κάνει σημαντική υπέρβαση.
Από κει και πέρα όσον αφορά στην προετοιμασία της ομάδας υπάρχουν προβλήματα και αυτά αφορούν στην ετοιμότητα των Μανωλόπουλου, Αποστολίδη, Καραβανά που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΜΠΡΟΖΟΣ
Ο Γιώργος Μπρόζος μέχρι τώρα έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στις προπονήσεις της ομάδας και δείχνει ότι θα είναι μία από τις μεταγραφές που θα βοηθήσουν σημαντικά η λαρισινή ομάδα.
Η ΚΛΗΡΩΣΗ
«Δε μ΄ απασχολεί η σειρά των παιχνιδιών. Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά. Αρχικά παίζουμε στην Καβάλα (σ.σ. εκτός αν το ΑΣΕΑΔ αποφασίσει διαφορετικά και δώσει τη θέση της Α1 στη Δάφνη), που θα έχει ενθουσιασμό. Όμως ξέρουμε ότι θα παίξουμε με όλες τις ομάδες».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass