ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Με Ζουράφσκι σήμερα η ΑΕΛ

* ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΞΑΝΘΗ (4.45 μ.μ.)

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2008 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:40
Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η χθεσινή προπόνηση ενόψει του σημερινού αγώνα με την Ξάνθη (4.45 μ.μ., ALPHA) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής τού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «βυσσινί», Μαρίνος Ουζουνίδης, είδε ότι θα έχει για πρώτη φορά φέτος στη διάθεσή του τον Πολωνο Ματσέι Ζουράφσκι.
Έτσι λοιπόν, μια ακόμα σημαντική λύση προστίθεται για τον Εβρίτη τεχνικό της ΑΕΛ, σ’ ένα παιχνίδι με υπολογίσιμο αντίπαλο, όπως είναι η Ξάνθη που θα παραταχθεί στο Αλκαζάρ με νέο τεχνικό στον πάγκο τον Γιώργο Παράσχο.
Η λαρισινή ομάδα έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν, καθώς μέχρι τώρα είναι αήττητη, βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (με μία εντός έδρας νίκη επί του Θρασύβουλου με 3-0 κα μία ισοπαλία εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης με 0-0), ενώ είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λίγκα που δεν έχει δεχθεί μέχρι τώρα γκολ.
Ο Ουζουνίδης στα 180’ του πρωταθλήματος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων, που πλέον βλέπουν ότι η λαρισινή ομάδα μπορεί να πάει καλύτερα από πέρυσι που τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας.
Για να γίνει αυτό απαραίτητη προϋπόθεση είναι να κερδίσει στο Αλκαζάρ όλα τα παιχνίδια ή τουλάχιστον να έχει μια συγκομιδή 35-40 βαθμούς. Άλλωστε και πέρυσι στο δεύτερο γύρο, το Αλκαζάρ ήταν αυτό που ανέβασε βαθμολογικά τους «βυσσινί».
Στο σημερινό παιχνίδι ο Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπενζά, Σερεμέτ, Φεράρι. Η ενδεκάδα αποτελεί ένα ερωτηματικό. Ως πιθανό σχήμα δείχνει να είναι αυτό των Κοτσόλη, Βέμπερ, Νταμπίζα, Κώτσιου, Βενετίδη, Ιγγλέσιας, Φωτάκη, Σερμιέντο, Πάρα, Ζουράφσκι και Σολάνο. Θέση διεκδικούν και ο Τσίγκας με τον Κυριάκο.
Οι υπόλοιποι που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι οι: Κυριακίδης, Ααράμπ, Ρομπέρ, Κατσιαρός, Βράνιτς, Λαμπρόπουλος.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass