ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΡΝΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Μάρλον Γκάρνετ, ο εκλεκτός…

* ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ, ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ, ΜΠΕΝΕΤΟΝ * ΠΕΡΥΣΙ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΚΗ ΣΠΛΙΤ (19,2 ΠΟΝΤΟΥΣ)

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2008 3:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
 Ο 33χρονος ύψους 1.88 Μάρλον Γκάρνετ είναι ο υποψήφιος για τη θέση του δεύτερου Αμερικανού στην ΑΕΛ Γ.Σ. που θα πάρει τη θέση του Μπρους Πράις που… αναχωρεί για Βοσνία.Ο Γκάρνετ είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει θητεία στο ΝΒΑ με τους Μπόστον Σέλτικς αλλά εκεί που εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν στην Ευρώπη όπου ξεκίνησε να αγωνίζεται από την περίοδο 2000 - 2001.Πρώτος σταθμός ήταν η ισπανική Εστουντιάντες όπου αγωνίσθηκε για δύο χρόνια και τη χρονιά 2001 - 2002 είχε 17,3 πόντους μέσο όρο σε 40 παιχνίδια που έπαιξε.Ετσι λοιπόν πήγε μετά στην Ιταλία αγωνιζόμενος διαδοχικά στη Μεσίνα (18,9 πόντους μέσο όρο με 1,7 ασίστ), την Μπένετον (14,7 πόντους μέσο όρο με 49% στα δίποντα και 45% στα τρίποντα) και τη Βαρέζε (13 πόντους μέσο όρο με 52% στα δίποντα).Επέστρεψε τη σεζόν 2006 - 2007 στην ισπανική Εστουντιάντες όπου σε 31 παιχνίδια είχε 10,5 πόντους μέσο όρο και πέρυσι έπαιξε σ΄ ένα επίσης πολύ καλό πρωτάθλημα στην Αδριατική Λίγκα με τα χρώματα της κροατικής Σπλιτ.
Η περσινή του χρονιά ήταν φανταστική καθώς σε 24 παιχνίδια με 36΄ συμμετοχές μέσο όρο είχε 19,2 πόντους με 90% στις βολές, 50% στα δίποντα και 41% στα τρίποντα. Επίσης είχε 1,7 ασίστ και 0,9 κλεψίματα.
Το συγκεκριμένο παίκτη, σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ Hoop ήθελε και η Ολύμπια για αντικαταστάτη του Κουμπούρα (πριν αποκτήσει τον Καστλ) αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή του (ο Μπαρτζώκας προτίμησε να πάρει ξένο στη θέση «3», τον Τζαμέλ Τόμας και κοινοτικό πλαίη μέικερ).
Ο Μάρλον Γκάρνετ θα κοστίσει 160.000 ευρώ για ένα χρόνο και θα είναι μία από τις ακριβότερες μεταγραφές της ΑΕΛ Γ.Σ.
Είναι βέβαιο ότι αν τελικά επιτευχθεί η συμφωνία των διοικητικών της ΑΕΛ Γ.Σ. με τον παίκτη θα αλλάξουν  σημαντικά τα δεδομένα της αγωνιστικής αξίας των «βυσσινί» μια και θα ισχυροποιηθούν σημαντικά.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ο ορθοπεδικός Αντώνης Τσαγκάλης ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΑΕΛ Γ.Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίζει και την επίσημη παρουσίαση της ομάδας που θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass