ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μικροπρόβλημα με Ααράμπ

* ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΕΞΙΜΟ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΜΠΟ ΜΠΕΝΖΑ

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2008 3:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Μετά το προχθεσινό ρεπό, με διπλή προπόνηση ξεκίνησε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ, για τον αγώνα του Σαββάτου στις Σέρρες, με τον Πανσερραϊκό.
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αρχηγό Νίκο Νταμπίζα και προορίζει γι΄ αντικαταστάτη τον Μαροκινό Ααράμπ.
Χθες όμως ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν συμμετείχε στις προπονήσεις, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα.
Δεν φαίνεται πάντως κάτι το ανησυχητικό και σήμερα ο Ααράμπ αναμένεται να προπονηθεί κανονικά το απόγευμα και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.
Τρέξιμο ξεκίνησε και ο Βέλγος Μπο Μπενζά, χωρίς όμως να υπολογίζεται για τη συνάντηση με τον Πανσερραϊκό και τέλος ακολούθησε το πρόγραμμα ο Στέλιος Βενετίδης.
Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και έχουν «πεισμώσει» από την αναπάντεχη ήττα με την Ξάνθη.
Θα επιδιώξουν λοιπόν ότι έχασαν στο Αλκαζάρ, να το κερδίσουν στις Σέρρες, όπου αναμένεται να γίνει μια σκληρή μάχη, καθώς και οι δύο αντίπαλοι, προέρχονται από ήττες.
Η Α.Ε.Λ. παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα, μπορεί ν΄ αποδράσει με… τρίποντο και να επιστρέψουν έτσι τα χαμόγελα, στον θεσσαλικό κάμπο.
Αλλωστε οι «βυσσινί» εκτός έδρας παίζουν με λιγότερο άγχος και έχουν πολλές πιθανότητες, για να φτάσουν στην επιτυχία και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.
ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ «MONSTERS»
ΚΑΙ Σ.Φ. ΑΛΚΑΖΑΡ
Εκδρομή για τις Σέρρες διοργανώνουν οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων «MONSTERS» και Αλκαζάρ
Οσοι ενδιαφέρονται, μπορούν για δηλώσεις συμμετοχής ν΄ απευθύνονται στα γραφεία των Συνδέσμων, Περραιβού 8, τηλέφωνο 2410 - 537-117 (MONSTERS, 7-10 μ.μ.) και  Πραξαγόρα 2, τηλέφωνο 2410 - 257.910 (7-10 μ.μ. - Αλκαζάρ).
Οι εγγραφές θα γίνονται δεκτές, μέχρι την Παρασκευή το βράδυ.
Ο ΚΥΡΚΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
Ο Δ. Κύρκος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου θα διευθύνει τη Σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό για την 4η αγωνιστική της Super League έχοντας για βοηθούς τους Κ. Δάλλα (Ηπείρου) και Κ. Βλάχο (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ν. Χαραλαμπίδης του Συνδέσμου Καβάλας και παρατηρητής ο κ. Σωμαρακάκης Φ. (Αθηνών)
Πιο αναλυτικά οι διαιτητές και οι βοηθοί της 4ης αγωνιστικής στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι:
* ΟΦΗ-Ολυμπιακός: Μαζαράκος Ηλ.(Άρτας), Γούκος Δ., Τάτσης Δ. (Ηπείρου),4ος Παπασταμάτης Κ.(Αθηνών), παρ.Τεβεκέλης Μ.(Θεσ/νίκης)
* Ηρακλής-Πανθρακικός: Γιαννόπουλος Γ., Καρατζίκας Α. (Αθηνών), Παπαδόπουλος Κ.(Κοζάνης), 4ος Παμπορίδης Β.(Κιλκίς), παρ. Σπυρόπουλος Ι.(Φθιώτιδας)
* Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης: Ντάκος Μ.(Ξάνθης), Πάνου Γ.(Αιτ/νίας), Γιαννουγλίδης Ε.(Αθηνών), 4ος Τριτσώνης Σ.(Αθηνών), παρ.Τσαχειλίδης Ι.(Πειραιά)
* Πανιώνιος-ΑΕΚ: Σταυρίδης Ι.(Πιερίας), Φαντόπουλος Ν.(Πειραιά), Τρύφωνας Σ. (Κέρκυρας), 4ος Σπάθας Η.(Πειραιά), παρ.Σίπκας Α.(Φλώρινας)
*Ξάνθη-Θρασύβουλος: Λαμπρόπουλος Μ.(Ηλείας), Μπερσής Δ.(Αρκαδίας), Γουργιώτης Σ.(Φθιώτιδας), 4ος Καστανίδης Γ.(Θεσ/νίκης), παρ.Ευθυμιάδης Ι.(Δράμας)
*ΠΑΟΚ-Άρης: Πολατιάν Λ.(Πέλλας), Ακρίβος Χ., Νικολακόπουλος Α.(Αθηνών), 4ος Δαλούκας Γ.(Θεσσαλίας), παρ.Παπατριανταφύλλου Ε.(Κιλκίς)
* ΠΑΟ-Εργοτέλης(29/10-19:00)
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Αρχισε χθες την προετοιμασία του για τη σαββατιάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Α.Ε.Λ. ο Πανσερραϊκός, αφήνοντας στην άκρη τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προβλήματα, καθώς ο Γιάννης Παπακώστας δεν μπορεί, επί του παρόντος, να υπολογίζει τους Ρόμπερτ Πετρόφ και Σαμπένγκου Μπανγκούρα, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις και προπονούνται μόνοι τους. Παροπλισμένος, λόγω ίωσης, είναι και ο Ορελιέν Κολέν.
ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΕΛ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία για αύριο Πέμπτη (25/09) και ώρα 14:00, τις παρακάτω ΠΑΕ, στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα:
- ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ηρακλή.
- ΠΑΕ Άρης, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
- ΠΑΕ Α.Ε.Λ., για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με την Ξάνθη.
- ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass