ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Δυναμική αντίδραση στις Σέρρες

* ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
Πρώτη προτεραιότητα για την ΑΕΛ είναι να καλυφθεί το βαθμολογικό κενό που δημιουργήθηκε από την τελευταία εντός έδρας ήττα και γι’ αυτό το λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του να αντιδράσουν στο επικείμενο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Αυτά επισήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «βυσσινί» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, ο οποίος ωστόσο δεν απέφυγε να τονίσει ότι περιμένει πιο πολλά πράγματα από την ομάδα καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «πολλοί ποδοσφαιριστές μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα απ’ ό,τι μέχρι τώρα».
Αναλυτικά ο Μαρινος Ουζουνίδης τόνισε τα εξής:
«Το πιο σημαντικό στοιχείο ενόψει του αγώνα με τον Πανσερραϊκό που πρέπει να δείξουμε σαν ομάδα είναι η αντίδραση ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη.
Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που ανέβηκε μετά από χρόνια στη μεγάλη Εθνική κατηγορία και είναι φυσιολογικό ιδιαίτερα στα πρώτα παιχνίδια να έχει ενθουσιασμό και θέληση για διάκριση. Γι’ αυτό εμείς πρέπει να μπούμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι και να αντιδράσουμε σωστά κυρίως στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στη συνέχεια θα πρέπει να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που μας έλειψε πολύ στο τελευταίο παιχνίδι, για να μπορέσουμε να βγάλουμε τις επιθέσεις που θέλουμε. Αλλά όπως είπα και στην αρχή το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση που περιμένω να δείξουν οι παίκτες μου. Θέλω να βγει ο εγωισμός τους και η θέλησή τους για να μπορέσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το βαθμολογικό κενό.
Σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, o Νταμπίζας χθες (σ.σ. προχθές) έτρεξε λίγο χαλαρά και θα προσπαθήσει και σήμερα (σ.σ. χθες) να τρέξει για λίγο. Είναι όμως πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι. Αν δούμε ωστόσο ότι υπάρχει κίνδυνος να τον χάσουμε αργότερα δεν θα το ρισκάρουμε.
Ο Μπενζά άρχισε και τρέχει και αν όλα πάνε καλά σε 2-3 εβδομάδες θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Ζουράφσκι πάει καλά, έχει μπει κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Ρομπέρ έχει ανεβάσει αρκετά τους ρυθμούς, προπονείται πολύ πιο έντονα και νομίζω ότι πλησιάζει πιο κοντά στην ομάδα κάθε μέρα που περνάει. Από κει και πέρα όμως πρέπει να δω πολύ περισσότερα πράγματα στην προπόνηση για να διεκδικήσει θέση στην ομάδα. Φυσικά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να παίξει στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Σας είπα και την προηγούμενη φορά ότι σε κάποιες θέσεις έχουμε επιλογές, ενώ σε κάποιες άλλες αυτή τη στιγμή δεν έχουμε και αυτό είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα».
* * *
Στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου ο τεχνικός της ΑΕΛ απαντώντας σε ερωτήσεις των αθλητικών συντακτών επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:
- Σχετικά με το πού θα κριθεί το παιχνίδι στις Σέρρες ο τεχνικός της ΑΕΛ είπε:
«Στο παιχνίδι με την Ξάνθη είχαμε ζητήσει υπομονή, ηρεμία και είχαμε πει ότι έπρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Δυστυχώς όμως δεν το κάναμε γιατί είχαμε πολλές λάθος πάσες, ήμασταν πολύ βιαστικοί αφού προσπαθούσαμε με μακρινές μπαλιές να διασπάσουμε μία οργανωμένη άμυνα αλλά και γιατί δεν κρατήσαμε τις θέσεις μας.
Αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εξαρτάται από εμάς και από το πόσο καλοί θα είμαστε εμείς. Υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο, όμως από κει και πέρα το αποτέλεσμα θα κριθεί από τη δική μας αγωνιστική παρουσία.
Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη επιθετικά, έχει ικανούς μεσοεπιθετικούς και χρειάζεται προσοχή».
- Σε ερώτηση για το ποια ΑΕΛ των τριών προηγούμενων αγώνων είναι πιο κοντά στην ομάδα που έχει στο μυαλό του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης απάντησε:
«Η ομάδα που φαντάζομαι είναι εντελώς διαφορετική. Περιμένω να γεμίσει η ομάδα και να δούμε κάτι το διαφορετικό. Δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα γιατί εμείς δεν έχουμε παίκτες με ατομικές ενέργειες γι’ αυτό πρέπει να γίνουμε πολύ πιο ομαδικοί. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποιους αυτοματισμούς που θέλουμε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που παίζουν τώρα, αλλά λείπουν κάποια στοιχεία που θα μας δώσουν οι παίκτες που θα έρθουν».
- Αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα την Ξάνθη:
«Καμιά φορά είναι να χάσεις ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι έτσι όπως πήγε ήταν για να χαθεί. Η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε μια στημένη φάση και πάλι εμείς το βάλαμε το γκολ, αφού σε δικό μας παίκτη βρήκε η μπάλα και άλλαξε πορεία. Αντίθετα εμείς τις ευκαιρίες που κάναμε δεν τις αξιοποιήσαμε».
- Σε ερώτηση για την αντίδραση του Ιγκλέσιας τη στιγμή της αλλαγής του ο τεχνικός της ΑΕΛ διευκρίνισε:
«Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα, όχι το άτομο. Όταν βλέπω ότι η ομάδα δεν λειτουργεί σωστά δεν μπορώ να τον αφήσω έστω και για 5-10 λεπτά που ήθελε να τελειώσει το ημίχρονο. Βέβαια όπως ήταν το παιχνίδι θα μπορούσε να βγει οποιοσδήποτε άλλος παίκτης. Έγινε η συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή και θεωρώ ότι κατάλαβε πως η αντίδρασή του δεν ήταν σωστή. Από κει πέρα οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι προπονητές. Όμως, τέτοια περιστατικά συμβαίνουν. Δεν πρέπει να «κολλάμε» σε μια στιγμή».
Τέλος σχετικά με τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπογράμμισε:
«Ακόμα είναι αρκετά πίσω. Θέλουν πολλή δουλειά ακόμα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass