ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Το κλειστό έγινε... πισίνα

* ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΔ/ΕΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΜΟΝΩΣΗ!

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2008 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
Το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης έγινε... πισίνα, καθώς, εξαιτίας των τελευταίων βροχοπτώσεων και της έλλειψης υδρομόνωσης, έχει πλημμυρίσει ο αγωνιστικός χώρος, καθώς και ο χώρος των κερκίδων, με αποτέλεσμα οι ομάδες να το εγκαταλείπουν (βρίσκουν στέγη σε άλλα κλειστά).
Η κατάσταση είναι κωμικοτραγική και αμέσως πρέπει να χρηματοδοτηθεί το έργο της υδρομόνωσης, καθώς κινδυνεύει η Λάρισα και οι εγκαταστάσεις να γίνουν διεθνώς περίγελος, και μάλιστα τη στιγμή που έχει αναλάβει τους Μεσογειακούς Αγώνες 2013 (μαζί με το Βόλο). Φαντάζεται κανείς τι γέλιο έχει να πέσει αν διακοπεί αγώνας λόγω βροχής σε κλειστό γυμναστήριο. Θέση στο... βιβλίο Γκίνες θα πάρει η Λάρισα.
Η επιτροπή διοίκησης, σε συνεργασία με τη Νομαρχία, έχουν στείλει τρία έγγραφα από τον Απρίλιο (με το χαρακτηρισμό τού κατεπείγοντος) για την ανακατασκευή τής οροφής προς τη Γ.Γ.Α., αλλά αυτά αποτελούν «φωνή βοώντος εν τη ερήμω».
Αλήθεια, τι γίνεται με τη χρηματοδότηση των έργων; Δυσαρέσκεια προκαλεί το γεγονός ότι μέχρι χθες (το θέμα δημοσιεύτηκε στην «Ε»), δεν πήρε θέση κανένας βουλευτής και κανένας φορέας.
Δυστυχώς, οι πολιτικοί κάνουν... πολιτική και αυτή τη στιγμή ο τόπος μένει αβοήθητος.
ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Στο μεταξύ, η Γ.Γ.Α. χθες ανέθεσε σε εργολάβο απευθείας την κατασκευή των χώρων υγιεινής στο Αλκαζάρ, ενώ εξετάζει (κατά πληροφορίες) και το αίτημα τοποθέτησης ηλεκτρονικού πίνακα (επιτέλους...).
Τέλος, ο ΟΠΑΠ διευκρίνισε ότι δεν έχουν δοθεί ακόμα τα 50.000 ευρώ για το Αλκαζάρ και θα δοθούν σύντομα. Αυτά θα χρησιμοποιηθούν για νέες βελτιωτικές εγκαταστάσεις (σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass