ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΕΧΙΑ ΣΤΗΝ «Ε» ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

«Είμαι περήφανος που θα παίξω εδώ...»

* ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2008 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
Από το αεροπλάνο, στο ταξί και απο το ταξί κατευθείαν στο γήπεδο. Ο λόγος για το νέο Αμερικανό της ΑΕΛ ΓΣ (τρίτος και οριστικός αναμένεται να είναι μετά τους Πράις και Μακίβερ) που μπορεί να μην έκανε προπόνηση αλλά πήγε αμέσως στο κλειστό του Αλκαζάρ για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή του. Ο Μέχια μάλιστα λίγο μετά τη λήξη της προπόνησης έκλεψε λίγο χρόνο για να πει δύο λόγια και στην «Ε» που βρέθηκε εκεί.
* Σάμουελ δεν έχασες καθόλου χρόνο. Κατευθείαν στο γήπεδο...
- Ναι, ήθελα να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου να δω και τον Τορίν και γενικά να μιλήσω και με τον προπονητή μου. Το είχα ανάγκη αυτό.
* Τον Τορίν Φράνσις (σ.σ. τον άλλο Αμερικανό της ομάδας) από πού τον ξέρεις;
- Παίζαμε αντίπαλοι στο κολεγιακό πρωτάθλημα στην Αμερική και αυτά που μου είπε ήταν πολύ χρήσιμα.
* Πως τα φέρνει λοιπόν η ζωή...
- Πολύ όμορφο να ξέρεις έναν άνθρωπο ήδη. Σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα. Ο Τορίν πέρα από καλός τύπος είναι και πολύ δυνατός παίκτης.
* Πρώτη φορά σαν παίκτης στην Ελλάδα; Τι γνωρίζεις για τη συγκεκριμένη λίγκα;
- Είναι η πρώτη μου φορά τόσο σαν παίκτης όσο και σαν άνθρωπος. Δεν έτυχε να ξαναρθώ και πραγματικά η Αθήνα από τη Λάρισα είναι όντως μακριά. Τώρα για τη λίγκα ξέρω πως είναι μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Εγώ προσωπικά νιώθω περήφανος που θα παίξω εδώ και πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να αρχίσουν οι αγώνες.
* Για την ομάδα της Λάρισας...
- Είδα πως έχει πολλά νέα παιδιά και αυτό θα είναι καλό για εμάς. Θεωρώ πως θα είναι αβαντάζ για την ομάδα καθώς θα τρέχουμε περισσότερο και θα έχουμε στόχους και όνειρα να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
* Τέλος θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους
- Έχω να τους πω πως πρώτα από όλα θα κοιτάξω να γίνω ένα με την ομάδα με σκοπό να τη βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μου, η ομαδικότητα.
ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΛΟΓΩ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ
Θυμήθηκε τα... παλιά (την εποχή που προπονούσε τον ΓΣΛ) ο «Τίγρης» καθώς λόγω της «πλημμύρας» στο κλειστό της Νεάπολης αναγκάστηκε να προπονήσει τους παίκτες του στο κλειστό του Αλκαζάρ. Σήμερα η ομάδα βέβαια θα βρεθεί στα γειτονικά Τρίκαλα για να παίξει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του ΑΣΤ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 και θα διευθύνουν διαιτητικά οι κ.κ. Μαστραφτσής, Καρακατσούνης και Σταματόπουλος όλοι τους από το σύνδεσμο Μαγνησίας. Η αποστολή της ΑΕΛ ΓΣ θα αναχωρήσει στις 15.45 από τη Λάρισα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass