ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Έκπληξη με Νταμπίζα

* «ΕΘΝΙΚΕΣ» ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΛΑΝΟ, ΜΠΕΝΖΑ

Δημοσίευση: 27 Σεπ 2008 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
Παιχνίδι, που θα αποτελέσει «πιλότο» για τη φετινή πορεία, δίνει σήμερα στις Σέρρες (7 μ.μ.) η Α.Ε.Λ., με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα.
Οι «βυσσινί», στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έφεραν όλα τα αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία, ήττα) και μετά το τέλος τού σημερινού αγώνα θα μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις για το στόχο της ομάδας.
Με νίκη η Α.Ε.Λ. βάζει «πλώρη» για ψηλά, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μάλλον θα περιοριστεί σε μια καλή πορεία, με βάση τη λογική τού εύκολου προγράμματος που έχει στο ξεκίνημα.
Ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, δούλεψε αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, μια και έδωσε μεγάλη σημασία στην ανόρθωση της ψυχολογίας μετά την ήττα από την Ξάνθη με 1-0 το περασμένο Σάββατο, που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά, όχι ως προς την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά τη βαθμολογική.Η τελευταία χθεσινή προπόνηση επιφύλαξε και μια ευχάριστη έκπληξη για τους φιλάθλους των «βυσσινί», καθώς ο Ουζουνίδης είδε τον Νίκο Νταμπίζα απόλυτα έτοιμο και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.
Έτσι, ουσιαστικά μοναδικός απών θα είναι ο Βέλγος Μπο Μπενζά, που ταλαιπωρείται από ισχιαλγία και από την αρχή τής αγωνιστικής περιόδου δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.
Πιθανή ενδεκάδα θα είναι οι: Κοτσόλης (διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας), Βέμπερ, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενετίδης, Φωτάκης, Σολάνο, Σαρμιέντο, Ζουράφσκι, Κυριάκος, Πάρα, ενώ στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και οι Βράνιτς, Κυριακίδης, Βλασόπουλος, Ιγγλέσιας, Ααράμπ, Ρομπέρ, Φεράρι, Τσίγκας, Κατσιαρός.
Η αποστολή αναχώρησε χθες για τις Σέρρες και διανυκτέρευσε στη συγκεκριμένη πόλη.
«ΕΘΝΙΚΕΣ» ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Στο μεταξύ, πρόσκληση για συμμετοχή στις εθνικές ομάδες του Περού και του Βελγίου έφθασαν στα γραφεία της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για τους Νολμπέρτο Σολάνο και Μπο Μπενζά, αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα, ο Σολάνο κλήθηκε για τους εκτός έδρας αγώνες του Περού με Βολιβία, Παραγουάη στις 11/10 και 15/10, αντίστοιχα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ο Μπενζά για τους αγώνες της Εθνικής Βελγίου με Αρμενία και Ισπανία, για την ίδια διοργάνωση.
Ο Σολάνο θα πάει στο Περού, ενώ ο Μπενζά δεν θα πάει, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Αρκετούς γνώριμους θα βρει σήμερα η ΑΕΛ απέναντί της από τον ..πρόεδρο του Πανσερραϊκού Πέτρο Θεοδωρίδη (πριν τέσσερα χρόνια ήθελε να αγοράσει τους «βυσσινί» με αντίπαλο τον Πηλαδάκη το σημερινό πρόεδρο) μέχρι τους πρώην παίκτες της Άγγελο Διγκόζη και Φώτη Κηπουρό (από τους καλύτερους την περσινή σαιζόν) και έναν Λαρισαίο τον Γκουγκουλιά (κάποτε είχε δοκιμασθεί στον Απόλλωνα Λάρισας και απορίφθηκε).
Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας του ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Γιάννης Παπακώστας, ανακοίνωσε τους παίκτες της αποστολής για τον σημερινό αγώνα με την Λάρισα στο γήπεδο των Σερρών. Αυτοί είναι οι: Κοτταράς, Κηπουρός, Μιλένκοβιτς, Βοσκόπουλος, Καλλιμάνης, Πιπίνης, Γαλανόπουλος, Αντάντο, Διγκόζης, Ζουντί, Αμπουμπακαρί, Γεωργιάδης, Μπαϊκαρά, Τάντιτς, Χερές, Γκουγκουλιάς, Μπανγκουρά, Κωνσταντινίδης και Κολέν.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Συνεχίζεται από το επίσημο κατάστημα της ΑΕΛ, Vissini Store (οδός Μανωλάκη 1) η διάθεση των εισιτηρίων για την σημερινή εκτός αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (19:00). Τα εισιτήρια τιμώνται προς 20 ευρώ και θα διατίθενται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας μας μέχρι σήμερα τις 12 το μεσημέρι. Εφόσον υπάρξουν αδιάθετα εισιτήρια, θα προπωλούνται πριν από τον αγώνα από τα εκδοτήρια της Θύρας 8 του Δημοτικού Γηπέδου των Σερρών.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΥΡΚΟΣ
Ο Δ. Κύρκος του Συνδέσμου Διαιτητών Ηπείρου θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό έχοντας για βοηθούς τους Κ. Δάλλα (Ηπείρου) και Κ. Βλάχο (Γρεβενών). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ν. Χαραλαμπίδης του Συνδέσμου Καβάλας.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη στη Τούμπα, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ λίγκα. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν και θέλει να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι και να δείξει ότι στοχεύει πολύ ψηλά. Από την άλλη πλευρά ο Άρης θα πάει στην «καυτή» Τούμπα για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει μια νέα αρχή, μετά τις δύο ήττες από Εργοτέλη και Παναθηναϊκό.
Από εκεί και πέρα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα έχει δύσκολη αποστολή στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να ανατρέψει τα προγνωστικά και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ιεροκλή Στολτίδη. Και η ΑΕΚ θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς θα παίξει για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
ΣΗΜΕΡΑ 
(Ηράκλειο)       ΟΦΗ-Ολυμπιακός           19:00 Nova  
(Σέρρες)         Πανσερραϊκός-Λάρισα      19:00 Alpha  
ΑΥΡΙΟ  
(Καυτανζόγλειο) Ηρακλής-Πανθρακικός      17:00  
(Λειβαδιά)       Λεβαδειακός-Αστ.Τρίπολης 17:00  
(Νέα Σμύρνη)     Πανιώνιος-ΑΕΚ            19:00 Nova  
(Ξάνθη)          Ξάνθη-Θρασύβουλος        19:00 ΝΕΤ  
(Τούμπα)         ΠΑΟΚ-Άρης                21:15 Nova  
ΤΕΤΑΡΤΗ 29/10  
(ΟΑΚΑ)           Παναθηναϊκός-Εργοτέλης   19:00 ΝΕΤ  
  
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  
1. Ολυμπιακός    8-2    9  
 2. Εργοτέλης      6-2    7  
  . ΠΑΟΚ    4-1    7  
 . ΑΕΚ       4-2    7  
 5. Παναθηναϊκός         6-3    6   
 . Ξάνθη     2-1    6  
 7. Λάρισα 3-1    4  
 . Αστέρας Τρίπολης   3-3    4  
 . Λεβαδειακός   2-3    4  
 . Πανιώνιος        2-2    4   
11. Άρης    3-5    3  
 . Πανσερραϊκός 3-6    3  
13. ΟΦΗ    2-4    2  
14. Ηρακλής        2-4    1  
15. Πανθρακικός 1-6    0  
 . Θρασύβουλος 0-6    0  
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass