ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 73-55

Νέα νίκη της ΑΕΛ ΓΣ

ΕΠΑΙΞΕ Ο ΣΑΜΙ ΜΕΧΙΑ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ Ο ΦΡΑΝΣΙΣ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2008 1:58 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
Νέα φιλική νίκη πέτυχε χθες η ΑΕΛ ΓΣ. Οι «βυσσινί» κέρδισαν τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη με σκορ 73-55 χωρίς όμως να γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία αφού οι δύο ομάδες αποφάσισαν να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών (έχει γίνει… μόδα τώρα τελευταία και δεν ξέρουμε αν σε τόσο δύσκολους καιρούς απο πλευράς προσέλευσης φιλάθλων στα επίσημα ματς είναι καλό να κλείνεις και την πόρτα στους «καθαρούς» φίλους του μπάσκετ). Με τη φανέλα της ΑΕΛ ΓΣ αξίζει να σημειώσουμε πως έπαιξε για δέκα περίπου λεπτά ο νέος Αμερικανός Σάμι Μέχια χωρίς όμως να υπάρχουν συμπεράσματα. Αυτός που ξεχώρισε από τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τορίν Φράνσις που πραγματικά έκανε ότι ήθελε κάτω από το καλάθι. Σε γενικές γραμμές πάντως η λαρισινή ομάδα έδειξε ακόμα περισσότερο βελτιωμένη.
Από την άλλη ο Ηρακλής δεν φάνηκε σε κάποιο σημείο του αγώνα να ζητάει πρωταγωνιστικές βλέψεις και δοκίμασε έναν νεαρό Βούλγαρο παίκτη ύψους 2.15 τον Βερμπάντοφ αλλά όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει η διάθεση να τον κρατήσουν (πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΛ ΓΣ σχημάτισαν διαφορετική άποψη για τον συγκεκριμένο). Σήμερα θα υπάρξει ξεκούραση για όλους τους παίκτες και από αύριο θα συνεχιστεί η προετοιμασία με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να μπαίνει και αυτός σε περίπτωση που νιώσει καλύτερα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass