ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΙΤΣΗΣ

Για μπάλα στο... Μαρακανά

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2008 1:59 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:43
Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Γιώργος Πλίτσης μεταδίδει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο με την εκπαίδευση των μικρών παιδιών στην «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γιώργος Πλίτσης» στο SPORT CLUB MARACANA.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν του τις σύγχρονες μεθόδους εκγύμνασης και αθλητικής διαπαιδαγώγησης και έχοντας εμπειρία σε τμήματα υποδομής προπονεί καθημερινά αγόρια και κορίτσια από 6 ετών και άνω.
Οι προπονήσεις γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Sport Club Maracana στο 3οχλμ Λάρισας – Αθήνας (όπισθεν Storismenos) που περιλαμβάνουν γήπεδα 5χ5, 8χ8 και γήπεδο με φυσικό χόρτο 11χ11.
Τα παιδιά προπονούνται σε τμήματα pro-junior, junior, προπαιδικά και παιδικά, από εξειδικευμένους καθηγητές με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο ενώ την ίδια ώρα οι γονείς τους παρακολουθώντας την προπόνηση των παιδιών τους μπορούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους ή να παρακολουθούν αγώνες στο αναψυκτήριο του Sport Club Maracana.
Στόχος της Ακαδημίας δεν είναι η παραγωγή πρωταθλητών αλλά αθλητών με ήθος και αρχές που θα αποκτήσουν τις βάσεις για να χαίρονται τη ζωή, να μάθουν να αγωνίζονται με άμιλλα και πάνω από όλα να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο.
Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, το εξειδικευμένο προσωπικό, η μεθοδική εκπαίδευση και η άρτια οργάνωση της «Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γιώργος Πλίτσης» στο SPORT CLUB MARACANA δίνουν στο παιδί τη δυνατότητα να ασκηθεί, να ενημερωθεί, να ψυχαγωγηθεί, να διασκεδάσει. Οι εγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά 7μμ – 10μμ.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass