Η Α.Ε.Λ. ΜΕ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ

Εμπνέει εμπιστοσύνη

* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ Ο.Φ.Η.

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2008 2:48 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
Σε τέσσερις αγώνες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα η Α.Ε.Λ. μετρά επτά βαθμούς (δύο νίκες, μια ισοπαλία), αλλά το κυριότερο δεν είναι η βαθμολογική συγκομιδή, αλλά το γεγονός ότι εμπνέει εμπιστοσύνη με τη σιγουριά στο παιχνίδι της, κάτι που θα της δώσει πολλούς βαθμούς στη συνέχεια σε ανέλπιστα παιχνίδια. Η Α.Ε.Λ. το περασμένο Σάββατο στις Σέρρες με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (3-1) έδειξε ωριμότητα στον αγώνα και αυτό είναι απόρροια της εμπειρίας που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της αφού οι περισσότεροι έχουν πολλά χρόνια συμμετοχής στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει άπειρος παίκτης αυτή τη στιγμή στην ομάδα, αφού, αν εξαιρέσουμε τον Ααράμπ, οι υπόλοιποι παίκτες έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους στην Ελλάδα (π.χ. ο Βενετίδης 276, ο Κώτσιος 184, ο Νταμπίζας μόνο 180 στην Ελλάδα) ή στο εξωτερικό (Σολάνο, Ζουράφσκι). Η εμπειρία των «βυσσινί» φάνηκε για μια ακόμη φορά στις Σέρρες όταν δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η Α.Ε.Λ. με αντιπάλους ομάδες βεληνεκούς σαν τον Πανσερραϊκό (τον Πανθρακικό, τον Θρασύβουλο, τον Λεβαδειακό...) πρέπει να ενδιαφέρεται άμεσα για το αποτέλεσμα και να παίρνει βαθμούς. Με την Ξάνθη παράδειγμα έπαιξε καλύτερα (έκανε περισσότερες ευκαιρίες από ό,τι το περασμένο Σάββατο) αλλά δεν έδειξε αποτελεσματικότητα, στοιχεία που είχε με τον Πανσερραϊκό μια και με ελάχιστες ευκαιρίες πέτυχε τρία γκολ.
Η αισιοδοξία, το χαμόγελο, είναι «ζωγραφισμένο» στα πρόσωπα όλων στο λαρισινό στρατόπεδο μια και η Α.Ε.Λ. αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει μπροστά της ένα ακόμα παιχνίδι που μπορεί εύκολα να κερδίσει, αυτό το Σάββατο με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. (4.45 μ.μ., ALPHA) που ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα (τρεις ισοπαλίες).
Το παιχνίδι με τον Ο.Φ.Η. πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία γιατί το ηθικό θα ανέβει, αλλά και γιατί μετά τα μέσα του πρώτου γύρου το πρόγραμμα δυσκολεύει (υπάρχουν εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό).
Το ευχάριστο μάλιστα είναι ότι ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης, στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα μετρήσει επιπλέον απώλειες πέρα των δύο... μόνιμων που είναι του Βέλγου επιθετικού Μπο Μπενζά και του Σλοβένου τερματοφύλακα Ντίνο Σερεμέτ. Χθες όλοι οι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά με αρκετή διάθεση, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί πάλι προπόνηση στις 6 μ.μ. στο γήπεδο των Δένδρων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass