ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Δυνατό φιλικό της Ολύμπια

* ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΠΑΠΑΪΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ ΚΟΛΩΚΑΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2008 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία των ομάδων μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας και η Ολύμπια αποφάσισε να δυναμώσει τα φιλικά παιχνίδια και σήμερα υποδέχεται στο Κλειστό της Νεάπολης (αν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν μια και υπάρχει πρόβλημα υδρομόνωσης στην οροφή και σε περίπτωση βροχής θα υπάρξει πρόβλημα) τον Πανιώνιο ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα (6 μ.μ.). Ο αγώνας προσφέρεται για συμπεράσματα μια και ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός, με αποτέλεσμα ο τεχνικός Γιώργος Μπαρτζώκας να έχει την ευκαιρία να δει ποιες είναι οι δυνατότητες των παικτών του. Φέτος, η Ολύμπια είναι αρκετά φιλόδοξη (πολλοί μιλάνε για μια θέση στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα) και με τέτοια φιλικά παιχνίδια οι παίκτες μαθαίνουν να αντιδρούν σε δύσκολες καταστάσεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.
Ο προπονητής των «πορτοκαλί» στο σημερινό παιχνίδι (στο οποίο οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τη νέα... κόμμωση του Μάικλ Κινγκ, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κολώκα (για προσωπικούς λόγους θα μεταβεί στην Αθήνα) και ίσως του Παπαϊωακείμ που έχει στομαχικές διαταραχές.
Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του. Χθες η προπόνηση της Ολύμπια έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αλκαζάρ αφού ο αγωνιστικός χώρος του Κλειστού της Νεάπολης είναι ταλαιπωρημένος από το νερό της βροχής που έπεφτε λόγω του προβλήματος υδρομόνωσης στην στέγη του Κλειστού.
* Την Πέμπτη η Ολύμπια θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (6 μ.μ., κλειστό Νεάπολης).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass