ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ

«Δύναμη του Τυρνάβου ο κόσμος»

* Τον θέλουμε κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια * Πολύ δύσκολος αντίπαλος η Ιτέα

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2008 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
Νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας έκανε προχθές ο Τύρναβος 2005, ο οποίος επικράτησε στη Νέα Αγχίαλο του Τυρνάβου με σκορ 2-0. Το... τρίποντο συνοδεύτηκε και από μια καλή εμφάνιση, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, ενώ στάθηκε και στη συμπαράσταση του κόσμου. Χαρακτηριστικά, ο κόουτς της τυρναβίτικης ομάδας επισήμανε τα εξής: «Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Αντιμετωπίσαμε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που είχε τον κόσμο στο πλευρό του και αγωνίστηκε με το πάθος τού πρωτάρη. Κάτω από αντίξοες συνθήκες πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, σε μια έδρα όπου εκτιμώ ότι θα δυσκολευτούν πολλές ομάδες.
Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Τυρνάβου που μας ακολούθησε κα έδειξε την αγάπη του προς την ομάδα. Περιμένουμε τη στήριξή του και σε δύσκολες στιγμές, γιατί δύναμη του Τυρνάβου είναι ο κόσμος. Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι στον Τύρναβο είναι υπερήφανοι, αλλά και απαιτητικοί παράλληλα. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και θέλω να στείλω το μήνυμα ότι οι ομάδες «κτίζονται» και δεν αγοράζονται. Στη Νέα Αγχίαλο αγωνιστήκαμε με πείσμα και πάθος, κερδίζοντας έτσι τον αγώνα».
* Ακολουθεί το παιχνίδι με την Ιτέα. Θα γίνει το 2Χ3;
«Το γεγονός και μόνο ότι ο Αστέρας Ιτέας κέρδισε 2-0 στα Φάρσαλα, δείχνει ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος. Για να έχει αξία η νίκη μας στη Νέα Αγχίαλο, πρέπει να πάρουμε και αυτό το παιχνίδι. Χρειάζεται σοβαρότητα, πειθαρχία και μεγάλη θέληση. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και εξαρτάται σε τι ημέρα θα βρεθούμε εμείς».
* Ποια είναι η πρώτη εντύπωση από τα αποτελέσματα της πρεμιέρας;
«Εκτιμώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων ετών, γιατί ανεβαίνει μια ομάδα και υποβιβάζονται επτά.
Θα έρθουν και αποτελέσματα που δεν περιμένουμε, γιατί όλες οι ομάδες, είτε παίζουν εντός είτε εκτός έδρας, «κυνηγάνε» τους βαθμούς. Εμείς χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι».
* Μπορούμε να μιλάμε για κάποιο φαβορί;
«Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς και ίσως μετά την 8η ή 9η αγωνιστική να υπάρχει κάποια εικόνα, όσον αφορά στο ποιες ομάδες είναι ικανές να διεκδικήσουν την άνοδο».
- Για το παιχνίδι με την Ιτέα ο Μιχάλης Ζιώγας περιμένει ν’ αποθεραπευτεί και ο Κώστας Σκούπρας, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡΣ
Δύο γκολ: Κόκκινος (Τύρναβος 2005), Τσιούκας (Α.Ο.Τρικάλων)
Ένα γκολ: Ταυλαρίδης, Βελετάνης (Πυργετός), Χατζηγεωργίου (Α.Ο.Τρικάλων),
Βεστάκης, Σταθουλόπουλος (Μαρτίνο), Καλλέργης Ε., Ιωάννου (Προσήλιο), Μπακαλίδης, Φλέγκας, Αναστασόπουλος (Βελούχι), Καρακώστας, Μπαϊρακτσόγλου (Παλαιοκατούνα), Τσέροβιτς (Μεγάλα Καλύβια), Χατζηγιάννης (Αστέρας Καρδίτσας), Θυμιόπουλος, Χαρβαλιάς (Α.Ο.Καρδίτσας),
Ανδρουτσόπουλος (Ρήγας Φεραίος), Γουβαλάρης, Νταλαπέρας (Αστέρας Ιτέας)
Αυτογκόλ: Γκουγκουγιάννης (Μεγάλα Καλύβια)
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass