ΗΡΘΕ Η ΛΕΤΟ ΜΠΙΟΛΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Βραζιλιάνικη και... αδιάβροχη η ΕΑΛ

* ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2008 3:43 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
Σε ρυθμούς... σάμπας προπονείται πλέον η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ καθώς έφτασε στην πόλη της Λάρισας η Βραζιλιάνα παίκτρια και καινούρια μεταγραφή Λέτο Μπιόλο Σίνθια. Η Λατινοαμερικάνα πασέρ που πέρυσι έπαιζε στην Κιφησιά (στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κατέλαβε την τεταρτη θέση της βαθμολογίας) μάλιστα προέβη και στις πρώτες της δηλώσεις φορώντας τα «κυανέρυθρα» στις οποίες εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξη για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα είπε: «Νιώθω πολύ ωραία που πήρα αυτή τη μεταγραφή. Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει νεανικότητα και πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω αρκετά» και στη συνέχεια ερωτώμενη για τους στόχους ανέφερε: «Ήρθα για να κάνω μια καλή χρονιά. Να παίξω όσο μπορώ καλύτερα. Θέλω να βοηθήσω έτσι ώστε να νικήσουμε σε αρκετά ματς. Όχι μόνο σε δύο ή τρία αλλά σε πολλά. Σαν τελικός στόχος της φετινής μας χρονιάς θεωρώ πως είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας και έχω την πίστη πως θα τον πετύχουμε».
Τέλος σχετικά με την εμπειρία της από το ελληνικό πρωτάθλημα υπογράμμισε: «Το ελληνικό βόλεϊ και συγκεκριμένα το πρωτάθλημα της Α1 είναι μια καλή διοργάνωση. Είναι σκληρό και χρειάζεται να είσαι προσεκτική. Στα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχω συμπεράνει πως υπάρχουν δυνατές ομάδες. Εντάξει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και το Μαρκόπουλο κάνουν τη διαφορά αλλά οι υπόλοιποι σύλλογοι κοντράρονται».
*Η Λέτο Μπιόλο είναι γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου του 1981 και έχει ύψος 1,78. Πέρυσι έπαιζε στην Κιφησιά έχοντας αξιόλογα στατιστικά στοιχεία. Η Βραζιλιάνα θεωρείται από τις καλύτερες πασέρ του πρωταθλήματος και από τις πιο ταλαντούχες.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ... ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
Όταν βλέπουν βροχή στη Λάρισα οι άνθρωποι των ομάδων καταλαβαίνουν τι θα αντικρύσουν στο κλειστό της Νεάπολης. Το γήπεδο για ακόμη μια φορά έσταζε από παντού και σε αρκετά σημεία του αγωνιστικού χώρου υπήρχαν πετσέτες απλωμένες για να συγκεντρώνονται τα νερά. Η ΕΑΛ αποδεικνύοντας πως είναι... παντός καιρού προπονήθηκε κανονικά μιας και δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο όπως λέει και ο προπονητής της ομάδας, Αποστόλης Οικονόμου.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΙΛΧΑΝΟΒΑ
Σήμερα εξάλλου αναμένεται να έρθει στη Λάρισα και η δεύτερη ξένη τής ΕΑΛ, η Έβα Σιλχάνοβα. Η Σιλχάνοβα παίζει ακραία, έχει ύψος 1,85 και είναι γεννημένη το 1974. Μεγάλο της «όπλο» είναι η εμπειρία της στην κατηγορία. Πέρυσι επαιζε στον Κτησιφώντα σημειώνοντας 214,5 πόντους παίρνοντας την 25η θέση του πρωταθλήματος στον αντίστοιχο πίνακα. Η Σιλχάνοβα στο παρελθόν πέρασε από την Ιταλία και εν συνεχεία από τον Ολυμπιακό και τον Πανελλήνιο.
ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΤΡΙΚΑΛΗ
Αν και τους τρόμαξε στην αρχή τούς... κάλμαρε στη συνέχεια. Ο λόγος για την αρχηγό της ΕΑΛ, Ιωάννα Τρικάλη. Η Τρικάλη πονούσε στον αυχένα της και έκανε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα ωστόσο δεν φάνηκαν ανησυχητικά και έτσι από Δευτέρα κιόλας αναμένεται να ξαναμπεί κανονικά στις προπονήσεις.
ΦΙΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ
Φιλικά παιχνίδια εξάλλου αναμένεται να δώσει σήμερα και αύριο η ΕΑΛ. Σήμερα το απόγευμα το πιο πιθανό είναι να παίξει στο κλειστό γυμναστήριο του Μουσικού Γυμνασίου με τον Φιλαθλητικό, ενώ αύριο σίγουρα θα αγωνιστεί στο Αλκαζάρ με το Ανατόλια (μια και στη Νεάπολη θα υπάρχυν ετοιμασίες για τον αγώνα της Κυριακής του Σούπερ Καπ Παναθηναϊκού - Ηρακλή 15.00) στις 19.00.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass