ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ(16:00)

Χωρίς Κουτσιανικούλη η ΑΕΛ

*Νικηφόρο αποτέλεσμα που να συνδυαστεί και με καλό θέαμα ο στόχος των «βυσσινί»

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2015 8:03

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τον Πανελευσινιακό θα φιλοξενήσει σήμερα στο AEL FC ARENA η ΑΕΛ και στόχος της είναι να διπλασιάσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, προσφέροντας παράλληλα και καλό θέαμα στους χιλιάδες φιλάθλους που αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο-στολίδι(16:00).

Αγωνιστικά προέκυψε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και το τεχνικό τιμ δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του, διότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει και ο κίνδυνος της θλάσης.

Εκτός από τον Κουτσιανικούλη δεν υπολογίζονται  και ο τραυματίας Ναγιάρ με τον τιμωρημένο Καμπλιώνη, ενώ επανέρχεται ο Μπανούσης, που εξέτισε την ποινή του.

Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» Ράτκο Ντόστανιτς, προσπάθησε να μείνουν  προσγειωμένοι  οι  παίκτες του και να δείξουν στο σημερινό ματς, την καλή αγωνιστική εικόνα που είχαν στον αγώνα της πρεμιέρας,  με αντίπαλο τη Λαμία.

Οι καλές καιρικές συνθήκες στην αρχή του φθινοπώρου και τα αισιόδοξα μηνύματα από το ξεκίνημα στην  Football  League, προμηνύουν την παρουσία  μεγάλου αριθμού  φιλάθλων που  θα είναι ο 12ος παίκτης της «βασίλισσας»

Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τον αγώνα είναι: Καβουσάκης(τερματοφύλακας), στην άμυνα Νικολακάκης(δεξιά), Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς(σέντερ μπακ), Μονιάκης(αριστερά), στη μεσαία γραμμή οι  Αναστασόπουλος , Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο και  στην επίθεση οι Ροβίθης(δεξιά), Μαρουκάκης(σέντερ φορ), Μπουντόπουλος(αριστερά).

Βέβαια δεν αποκλείεται να γίνουν μια  ή δύο αλλαγές  στο αρχικό σχήμα.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός της ΑΕΛ  Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Μπανούσης, Ουρτάδο, Πάτο, Χοτζάλι, Μπουντόπουλος, Καπός, Μαρουκάκης και Μπόγιοβιτς.

Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Από την άλλη πλευρά, ο  τεχνικός του Πανελευσινιακού, Θανάσης Δημόπουλος, δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον τιμωρημένο Νίκο Δημόπουλο. Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση επέλεξε 19 παίκτες που ταξίδεψαν για τη θεσσαλική πρωτεύουσα και  οι οποίοι είναι οι: Μανιάτης, Μπαντίκος, Παληγεώργος, Κακαράς, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτσης, Κορνελάτος, Νικολάου, Μποτωνάκης, Μπαρμπόσα, Τσολακίδης, Πούρνος, Πλαβούκος, Κυγάης, Βιγιαφάνε, Χαλιώτης και Μπλάνκο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο 31χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, από τον Σύνδεσμο Ηπείρου, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή  εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανελευσινιακό στο AEL FC ARENA ( 16:00). Βοηθοί του θα είναι ο Ελευθέριος Καραλής και  ο Λάμπρος Διαμαντής επίσης από τον Σύνδεσμο Ηπείρου. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Μαρόπουλος από την Ένωση Ημαθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζίκας από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης (δεξιά) θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι ενώ ο Κώστας Μπανούσης (αριστερά) εξέτισε την τιμωρία του και επανέρχεται 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass