ΛΥΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ

Ο Τάκης Παραφέστας στο τιμόνι του Αχιλλέα

*Σήμερα εκτός απροόπτου ανακοινώνεται επίσημα η πρόσληψή του

Δημοσίευση: 24 Νοε 2015 7:59

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, καθώς λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρονται τα εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Ο.Φ. ΑΧΙΛΛΕΥΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μπουρνάκα. Σύσσωμη η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογό μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Αντικαταστάτης του Μπουρνάκα θα είναι ο Φαλανιώτης προπονητής Τάκης Παραφέστας, που μέχρι χθες είχε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας του Αμπελωνιακού.

Σήμερα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του αρχηγού της Κυπελλούχου ΑΕΛ, που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αχιλλέα Φαρσάλων, στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τη δυνατή ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας.

Ο στόχος του Αχιλλέα είναι ξεκάθαρος από την αρχή της σεζόν, η κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄τοπική κατηγορία και μέσω των μπαράζ που θα ακολουθήσουν, η άνοδος στη Γ΄Εθνική.

Μετά την προχθεσινή ήττα από τον Φαλανιακό με 1-0, ο Αχιλλέας υποχώρησε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, που γύρισε το παιχνίδι στην Γλαύκη και επικράτησε της τοπικής Δάφνης, με σκορ 2-1.

Θα είναι αναμφισβήτητα πολύ ενδιαφέρουσα η μάχη ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Αχιλλέα για την πρωτιά, σε ένα πρωτάθλημα που όπως όλα τα χρόνια έτσι και φέτος δείχνει ότι το τοπικό ποδόσφαιρο έχει ποιότητα και καθώς ανεβαίνει η ΑΕΛ, ανεβαίνει και το επίπεδο των ερασιτεχνικών ομάδων του νομού.

*Αξίζει να αναφέρουμε ότι μαζί με τον Μπουρνάκα αποχώρησαν από το ιστορικό σωματείο των Φαρσάλων και οι συνεργάτες του, ο Χρήστος Καπελιάνης με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Δημάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass