ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Διπλό και στην Πάτρα ο στόχος της ΑΕΛ

* Ανεβασμένη η ψυχολογία στην ομάδα που έχει επτά νίκες σε εννέα αγώνες * Αποδέχθηκε πρόσκληση ο κ. Ντόστανιτς να είναι κύριος ομιλητής σε σεμινάριο προπονητών

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 10:25
Ο κ. Ράτκο Ντόστανιτς με τους συνεργάτες του και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Λάρισας. Ο κ. Ράτκο Ντόστανιτς με τους συνεργάτες του και αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Λάρισας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μετά την Καλλιθέα η ΑΕΛ καλείται να δώσει ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή, το ερχόμενο Σάββατο 28 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, όπου στόχος της είναι και εκεί να κατακτήσει το διπλό.

Οι «βυσσινί» δείχνουν ασταμάτητοι στην κούρσα προς τη Σούπερ Λίγκα και σιγά-σιγά ανεβάζουν... ταχύτητα, αφήνοντας αρκετά πίσω τις άλλες ομάδες που θα δώσουν τη δική τους μάχη, αλλά πλέον μόνο για τη δεύτερη θέση.

Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη, καθώς σε εννέα αγώνες η ΑΕΛ πέτυχε επτά νίκες και έχει μόνο δύο ισοπαλίες, απολογισμός σίγουρα πολύ καλός, αν αναλογισθούμε ότι ουσιαστικά το καλοκαίρι «κτίσθηκε» μια καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες, οι οποίοι όμως κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και κερδίζουν τους αγώνες, παίζοντας παθιασμένα μέχρι το τέλος.

Φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε την εξαιρετική δουλειά του Σέρβου προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς και των συνεργατών του, που φρόντισαν σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα να παρουσιάσουν ένα καλογυμνασμένο σύνολο, το οποίο παλεύει σε όλα τα ματς, γυρίζει τα παιχνίδια, αντιδρά όπως πρέπει και το κυριότερο έχει το πνεύμα του νικητή.

Και βέβαια πάντα «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο, όμως ας μην ξεχνάμε ποια ήταν η εικόνα της ΑΕΛ τα προηγούμενα χρόνια και ποια η σημερινή, που ακόμα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Κατά τα άλλα, χθες προπονήθηκαν κανονικά οι Μπόγιοβιτς, Μπουντόπουλος(εξέτισε την ποινή του) και Βέρτζος, οι οποίοι τέθηκαν στη διάθεση του κ.Ντόστανιτς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χοτζάλι, Ροβίθης, ενώ ο Καπός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά σήμερα και θα αξιολογήσει το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Καπός και Χοτζάλι δεν θα είναι στον αγώνα με την Παναχαϊκή, στο «Παμπελοποννησιακό Στάδιο».

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 4 το απόγευμα, ενώ αύριο και την Παρασκευή οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν το πρωί.

ΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ο ΠΑΤΟ

Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ΑΕΛ ο Πάτο που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και είναι ίσως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ομάδας, θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΑΡΩΓΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας θα είναι και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, τον οποίο επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ κ. Ράτκο Ντόστανιτς, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Κώστα Κατσάρα, Κώστα Μαντζιώκα, Βαγγέλη Τσότσα, τον τεχνικό δ/ντή της ΠΑΕ κ. Θωμά Κυπαρίσση και τον υπεύθυνο Τύπου κ. Γιάννη Καλογιάννη, ανταποκρινόμενοι σε σχετική πρόσκληση της διοίκησης των προπονητών.

Εκ μέρους των προπονητών ευχήθηκαν κάθε επιτυχία και άνοδο της ΑΕΛ στη Σούπερ Λίγκα, οι κ. Θανάσης Μπάρδας, Αποστόλης Νεμπεγλέρας, Στέλιος Κορομηλάς, Νίκος Ανδρέου και Γιάννης Τσακμακίδης.

Το έργο του κ. Ντόστανιτς εκθείασαν οι κ. Κατσάρας, Μαντζιώκας, ενώ ο Σέρβος προπονητής αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Προπονητών, αποδέχθηκε νέα πρόσκληση να είναι κύριος ομιλητής σε σεμινάριο που θα γίνει στο τέλος της χρονιάς στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

ΟΙ ΜΟΝΣΤΕΡΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, με την οποία ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει εκδρομή στην Πάτρα, για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναχαϊκή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Monsters

«Ο Σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα του Σαββάτου 28-11-2015 στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στα γραφεία του Συνδέσμου 20:00 -23:00 (Περραιβού 8) ΤΗΛ 2410-537117.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που δεν έχουν παραλάβει ακόμα τις κάρτες τους, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της (Κύπρου 72, 5ος όροφος) το αργότερο μέχρι τις 2/12/2015. Από τον αγώνα κυπέλλου με την Ξάνθη η είσοδος θα γίνεται μόνο με την κάρτα και όχι με οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό έγγραφο.

(Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΠΑΕ ΑΕΛ: Δευτέρα - Παρασκευή 9:00-14:00 & 17:00-21:00)

ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήραν χθες τα Χανιά στην έδρα τους επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με        2-0

(25' Γκέσιος, 50' Μπριλάκης), σε αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Β΄Εθνικής κατηγορίας. Συνολικά τα αποτελέσματα:

Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός   1-0

Ολυμπιακός Β. – Απόλλων Σμύρνης         1-2

Ζάκυνθος – Τρίκαλα 1-0

Αγρ. Αστέρας – Παναιγιάλειος         0-0

Λαμία – Παναχαϊκή    4-1

Καλλιθέα – ΑΕΛ        0-1

Αχαρναϊκός – Κέρκυρα        0-0

Κισσαμικός – Εργοτέλης      2-1

Χανιά – Αναγέννηση Κ.         2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ            23

2. Τρίκαλα      17

3. Απόλλων Σμύρνης           16

4. Κέρκυρα     15

5. Παναχαϊκή  14

6. Κισσαμικός            14

7. Χανιά          14

8. Αναγέννηση Κ.       13

9. Λαμία          13

10. Εργοτέλης           11

11. Καλλιθέα  11

12. Ολυμπιακός Βόλου        11

13. Αχαρναϊκός         11

14. Αγρ. Αστέρας      9

15. Παναιγιάλειος      9

16. Ζάκυνθος 9

17. Πανσερραϊκός     7

18. Πανελευσινιακός 3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ(10η )

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

15:00 Ολυμπιακός Βόλου - Πανελευσινιακός

16:00 Κέρκυρα - Λαμία OTE Sport 7 HD

18:00 Πανσερραϊκός - Ζάκυνθος OTE Sport 3 HD

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

15:00 Απόλλων Σμύρνης - Κισσαμικός

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας - Αχαρναϊκός

19:00 Παναχαϊκή - ΑΕΛ OTE Sport 7 HD

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

15:00 Τρίκαλα - Χανιά

15:00 Εργοτέλης – Αγρ. Αστέρας

15:00 Παναιγιάλειος - Καλλιθέα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.-ΑΕΛ

Τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της 12ης αγωνιστικής γνωστοποίησε η Football League. Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 θα γίνει το παιχνίδι Αναγέννηση Κ.-ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας και πιθανότατα θα είναι τηλεοπτικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Κισσαμικός - Πανελευσινιακός

Ζάκυνθος - Χανιά

Ολυμπιακός Β. – Αγρ. Αστέρας

Πανσερραϊκός - Αχαρναϊκός

Απόλλων Σμύρνης - Καλλιθέα

Εργοτέλης - Παναχαϊκή

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου

Τρίκαλα - Λαμία

Κέρκυρα - Παναιγιάλειος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass